Τρίτη 25 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεργασία Καμεράτας - Φατζόλι

Ο διάσημος κόντρα τενόρος Φράνκο Φατζόλι συμπράττει με την Καμεράτα και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου, την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Αργεντινός κόντρα τενόρος Φράνκο Φατζόλι έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο ξεχωριστές λυρικές φωνές της σύγχρονης εποχής. Προϊόν της συνεργασίας αυτής ο πρώτος δίσκος του Fagioli αλλά και της Καμεράτα με τη δισκογραφική εταιρεα Deutsche Gramophone, με έργα Ροσσίνι, η οποία κυκλοφορεί διεθνώς από το τέλος του Σεπτέμβρη.

Η Καμεράτα και ο Fagioli θα βρεθούν αμέσως μετά στο Παρίσι, όπου στις 4 Νοέμβρη θα παρουσιάσουν το ίδιο πρόγραμμα σε μια από τις σημαντικότερες παριζιάνικες αίθουσες: το θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων.

H Καμεράτα, με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό της διευθυντή, ξεκινάει από το Παρίσι τις φετινές της ευρωπαϊκές εξορμήσεις που θα τη φέρουν σε μουσικά κέντρα όπως η όπερα της Λοζάνης, η όπερα του Μονπελιέ, η όπερα του Βισμπάντεν, η όπερα της Καρλσρούης, το εαρινό Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ και το φεστιβάλ Χέντελ της Χάλε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ