Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Ζητάει ξανά συνάντηση με την Περιφέρεια Αττικής

Νέα επιστολή προς την Περιφέρεια Αττικής, με την οποία ζητά να οριστεί άμεσα συνάντηση για θέματα που αφορούν την πόλη, απέστειλε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος. Σε αυτή σημειώνεται πως παρά το αίτημα για συνάντηση των δύο πλευρών σχετικά με την πορεία των έργων στην πόλη, αλλά και άλλα ζητήματα, ο δήμαρχος δεν έλαβε απάντηση.

Ειδικότερα, το κείμενο έχει ως εξής: «Το προηγούμενο διάστημα ζητήσαμε τόσο προφορικά, με τηλεφωνικές επικοινωνίες, όσο και γραπτά, με επιστολή που σας αποστείλαμε στις 13 Οκτωβρίου 2016, την πραγματοποίηση συνάντησης για να συζητηθεί η πορεία των έργων στην Καισαριανή, καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από πλευράς σας.

Οι συναντήσεις, όμως, που πραγματοποιείτε με φιλικές απέναντι στην κυβέρνηση δημοτικές αρχές ή που δεν είναι ενοχλητικές, μας αφήνουν περιθώρια να περνάν συγκεκριμένες σκέψεις από το μυαλό μας, για τους λόγους που ακόμα δεν έχει οριστεί από μέρους σας συνάντηση με τη δημοτική αρχή Καισαριανής.

Από πλευράς μας, πιστεύουμε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τηρείτε δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στους δήμους, δεν δικαιούστε να τηρείτε αυτήν τη στάση απέναντι στο Δήμο Καισαριανής.

Τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, όπως και όλος ο λαός, και ακριβώς γι' αυτό το λόγο έχουν και τις ίδιες απαιτήσεις.

Ζητάμε να αναθεωρήσετε τη στάση που κρατάτε και να ορίσετε άμεσα συνάντηση μαζί μας. Ο λαός της Καισαριανής και η δημοτική αρχή δεν παρακαλάει, ούτε επαιτεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ