Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Ξύπνησε» στο τέλος η ΑΕΚ

Ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει της Κέρκυρας με 4-0 στο ΟΑΚΑ, στο κυριότερο παιχνίδι του χτεσινού πρώτου μέρους της 1ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Η Ενωση, για τον 6ο όμιλο, αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Γκάλο (7'), δεν κινδύνεψε αμυντικά και είχε την πρωτοβουλία, εντούτοις στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν εμφανής η αδυναμία της να δημιουργήσει φάσεις. Κάτι που κρατούσε λεπτές τις ισορροπίες. Η είσοδος των Μάνταλου και Γιόχανσον στο β' μέρος άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων στο χώρο του κέντρου και στις πτέρυγες, με αποτέλεσμα να γίνουν πιο πιεστικοί μπροστά. Ετσι κατάφεραν να φθάσουν στο τελικό αποτέλεσμα χάρη στα γκολ των Χριστοδουλόπουλου (78'), Πέκχαρτ (80') και το αυτογκόλ του Ντιόγο (90') μετά από καραμπόλα.

Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζουν η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΟΦΗ με 1-0 για τον 3ο όμιλο και το σπουδαίο διπλό του Αγροτικού Αστέρα επί της Καλλονής, την οποία νίκησε με 2-1 για τον 4ο όμιλο. Εύκολο έργο είχαν ο Αρης με αντίπαλο τον Αιγινιακό (3-0) για τον 5ο όμιλο και ο Πανθρακικός κόντρα στην Καλλιθέα (3-0) για τον 7ο όμιλο.

Με άρωμα... Super League

Η αναμέτρηση στη Λάρισα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στη σημερινή δεύτερη δόση, που περιλαμβάνει κόντρες μεταξύ ομάδων της Super League. Τo πρόγραμμα: 1ος Ομιλος: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (17.15 OTE Sports 3), 2ος Ομιλος: Ολυμπιακός - Πλατανιάς (19.30 ΟΤΕ Sports 1), 4ος Ομιλος: ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (15.00 OTE Sports 3), 7ος Ομιλος: Ατρόμητος - Παναιτωλικός (17.15 OTE Sports 1), 8ος Ομιλος: Πανιώνιος - Λεβαδειακός (15.00 OTE Sports 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ