Τρίτη 1 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεση φωτογραφίας στη «Διάβαση»

Το Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» και ο Πολιτιστικός Ομιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας από τις 4 μέχρι και τις 18 Νοέμβρη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 4 Νοέμβρη στις 8.30 μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί Δευτέρα - Πέμπτη - Παρασκευή, 6 μ.μ. - 8 μ.μ., στο πολιτιστικό Στέκι της «Διάβασης» (οδός Σταυροπούλου 29, πλ. Αμερικής) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» λειτουργεί από το 1990 και είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου (Φυλής 217, Αθήνα): 210.8626.761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα): 210.8612.604.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ