Τετάρτη 15 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Υπό το βλέμμα Ρεχάγκελ

Την Εθνική ομάδα της Ρωσίας θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε φιλικό αγώνα. Στον πάγκο της Εθνικής μας θα βρίσκεται ο Νίκος Χρηστίδης, καθώς ο Οτο Ρεχάγκελ ύστερα από συνεννόηση με το προεδρείο της ΕΠΟ θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την εξέδρα.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ένα συναρπαστικό ξεκίνημα για μένα στον πάγκο της Εθνικής, έστω και εάν στο φιλικό με τη Ρωσία δε θα καθίσω στον πάγκο! Και είναι καλύτερα που πήραμε αυτή την απόφαση, ώστε να προχωρήσουμε βήμα βήμα στη συνεργασία μας με τους παίκτες. Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές είναι πειθαρχημένοι και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε σωστά». Από την πλευρά του ο Ν. Χρηστίδης δήλωσε για τον νέο τεχνικό: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του Οτο Ρεχάγκελ αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι ώστε να πετύχει στο έργο του».

Στην ελληνική αποστολή ενσωματώθηκαν οι... ξενιτεμένοι Βρύζας, Κώστας Κωνσταντινίδης, Μαχλάς, Νταμπίζας ενώ από τη χώρα μας έφυγαν οι Αμανατίδης, Ανατολάκης, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Γιαννακόπουλος, Ελευθερόπουλος, Ζαγοράκης, Ζήκος, Καραγκούνης, Κατσιαμπής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Νικοπολίδης, Χαριστέας. Σημαντικές όμως είναι οι απουσίες των Κωστούλα και Γεωργάτου αλλά στη θέση τους ταξίδεψαν οι Ανατολάκης και Κατσιαμπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ