Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επίσημο «Παιχνίδι του Ερωτα και της Τύχης»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του έργου «Το Παιχνίδι του Ερωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, το Σάββατο 29 Οκτώβρη, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ενα καλοστημένο παιχνίδι μεταμφιέσεων, με συνεχείς ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις, παρακολούθησε το κοινό της πόλης, χειροκροτώντας τους συντελεστές της παράστασης. Μεταξύ των θεατών, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Ανδρέας Τερζής, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Αρματος Θέσπιδος Πέτρος Βάης, τα μέλη του Συμβουλίου Μαρία Νικολάου, Μαριάνα Σταματιάδου, Χαριτίνη Καρλιαύτη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου Κώστας Καζάκος, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, συντελεστές της πρώτης αυτής παραγωγής και φίλοι του θεάτρου. Η επίσημη πρώτη παράσταση εκτός σκηνής θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Θεάτρου.

Μετάφραση: Γιάννης Βαρβέρης. Σκηνοθεσία - Διασκευή: Χρήστος Στρέπκος. Σκηνικά - Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου. Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου. Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Τσάκωνας, Βασίλης Κόκκαλης, Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00. Θα δοθούν επίσης παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο σε νοσοκομεία - ιδρύματα, Κέντρα Ψυχικής Υγείας και θα ακολουθήσει περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ