Κυριακή 13 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Προσφορές

-- Ο παλαίμαχος αγωνιστής Κώστας Λέκκας από τη Νέα Υόρκη προσφέρει, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, 5.000 δολάρια στο τιμημένο κι απροσκύνητο ΚΚΕ.

-- Ο Β. Μ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 2.000 ευρώ, ως 1η δόση.

-- Εμείς οι Ελληνες εργαζόμενοι του Τορόντο Καναδά, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, στεκόμαστε δίπλα στους αγώνες που διεξάγει το ΚΚΕ και συμβάλλουμε αγόγγυστα με την οικονομική μας ενίσχυση το ποσό των 1.310 δολαρίων στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν: Χαρίτος Παναγιωτίδης (200 δολ.), Κώστας Γιαννάδης (100 δολ.), Βασίλης Αποστολάτος (200 δολ.), Παύλος Κατσέτος (100 δολ.), Γιάννης Μπάτης (50 δολ.), Λάκης Παπαδόπουλος (100 δολ.), Παύλος (50 δολ.), Νώντας Ηλιαδής (100 δολ.), Χρήστος Καραθανάσης (50 δολ. στη μνήμη του πατέρα του Κώστα Καραθανάση), Α. Μ. (100 δολ.), Σταύρος Παχύς (200 δολ.), Ειρήνη Καρρά και Θεόδωρος Χιωτέλης (60 δολ.).

Ξέρουμε ότι ο οπορτουνισμός, στην προσπάθειά του να εγκλωβίσει και να αποπροσανατολίσει εργατικά - λαϊκά στρώματα, είναι αδίστακτος. Επίσης, γνωρίζουμε τον τυχοδιωκτισμό και την υποκρισία των οπορτουνιστών στην προσπάθειά τους να καμουφλάρουν την αστική ιδεολογία με επαναστατικό μανδύα, παρότι υπήρξαν λαμπροί συμπαραστάτες και αρωγοί του κεφαλαίου.

Ετσι, λοιπόν, τώρα ξέρουμε. Το «πέπλο άγνοιας» που κάλυπτε το ψέμα που έγινε αυταπάτη και την αυταπάτη που έγινε εμμονή με την εξουσία. Πούλησαν στο λαό αυταπάτες επί αυταπατών με το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και την «Ευρώπη που αλλάζει». Το φθηνό θέατρο σκιών που έχουν στήσει δεν ήταν τίποτε άλλο από το οικονομικό τίμημα που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και τα πλατιά λαϊκά στρώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ