Σάββατο 12 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Παρεμβάσεις για ανέργους και απολυμένους

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Τάσο Τσιαπλέ, τον αντιπρόεδρο, Κώστα Ριζούλη, τον γενικό γραμματέα, Πάρι Λιόλιο και τον ταμία, Βασίλη Τσερβούλη, συναντήθηκε χτες με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, στον οποίο επέδωσε υπόμνημα με αιτήματα για την ουσιαστική προστασία των ανέργων, τα οποία διεκδικεί το ΕΚΛ τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τις τοπικές αρχές (περιφέρεια, δήμους).

Η αντιπροσωπεία ζήτησε να μπει το υπόμνημα για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την παρουσία και του ΕΚΛ.

Παράλληλα, υπόμνημα με αιτήματα που αφορούν τους απολυμένους του σούπερ μάρκετ «Λάρισα» επέδωσε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας στην πρόεδρο του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, η οποία βρέθηκε στην περιοχή για να μιλήσει σε ημερίδα που οργάνωσε η Ενωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας.

Με το υπόμνημά του, ο Σύλλογος ζητάει να τεθεί προς συζήτηση στο ΔΣ του ΟΑΕΔ την ερχόμενη Τρίτη το ΦΕΚ για την έκτακτη επιδότηση των απολυμένων και δικαιούχοι του επιδόματος να είναι όλοι οι απολυμένοι και όχι μόνο αυτοί που εξακολουθούν να είναι άνεργοι εδώ και 2,5 χρόνια που σταμάτησε να λειτουργεί η επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ