Κυριακή 13 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΥΓΕΙΑ
Κινητοποιήσεις για τα ζητήματα της Υγείας

-- Σε μαζική κινητοποίηση - παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, καλούν αύριο Δευτέρα, στις 12 μ., Λαϊκές Επιτροπές, σωματεία και άλλοι φορείς από συνοικίες της Ανατολικής Αθήνας, που συντονίζουν τη δράση τους, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα, η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης καλεί και σε κινητοποίηση στο ΠΕΔΥ Ηλιούπολης, διεκδικώντας την άμεση στελέχωσή του.

-- Παναττική στάση εργασίας (11 π.μ. έως 3 μ.μ.) πραγματοποιούν τη Δευτέρα 14/11 οι νοσοκομειακοί γιατροί στην Αττική, με απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ενάντια στις απολύσεις των επικουρικών γιατρών, καλώντας επίσης σε συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12.30 το μεσημέρι. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).

-- Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό», δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους για καταβολή δεδουλευμένων και το δικαίωμα στη δουλειά, προχωρούν αύριο Δευτέρα και την Τρίτη 15/11 σε 48ωρη απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ