Τετάρτη 26 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Βραδιές τραγουδιών

«Τα Φώτα που σβήνουν»
«Τα Φώτα που σβήνουν»
«Τα Φώτα που σβήνουν» είναι τ' όνομά τους και είναι πολλοί εκείνοι που τους χαρακτήρισαν ως το πιο ελπιδοφόρο γκρουπ της χρονιάς, που πέρασε. Ο λόγος για το συγκρότημα, που πρωτογνωρίσαμε στο πλάι του Μ. Πασχαλίδη, του Μ. Φάμελλου, των «Ενδελέχεια» και τώρα κάνει την πρώτη, δική του ζωντανή εμφάνιση, την Παρασκευή, στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15). Θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, γνωστά και ανέκδοτα, αλλά και διασκευές άλλων κομματιών. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Τζιμέας, Ντομένικο Μπανάσι, Κώστας Γιαννίρης, Δημήτρης Κουζής, Θοδωρής Παπαστάθης.

  • Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα βρίσκεται και πάλι για ένα τριήμερο (από αύριο μέχρι και το Σάββατο), στη μουσική σκηνή «Αθηνά» (Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο). Μαζί με τους μουσικούς του συνεργάτες παρουσιάζει το έργο του «Αλουμίνα».
  • Στη σκηνή του «Μετρό», πάντως, (Γκύζη και Κάλβου) από αύριο μέχρι και την Κυριακή θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Ο γνωστός Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με καινούρια αλλά και παλιότερα τραγούδια του. Στον ίδιο χώρο από τις 4-6 Φεβρουαρίου θα εμφανίζεται ο Μίλτος Πασχαλίδης.
  • Ηχος ηλεκτρικός και κλασικός, ροκ μπαλάντες, αλλά και τρυφερά βαλσάκια από τους «Οναρ», την Παρασκευή και το Σάββατο, στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ