Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
«Οχι» στην αύξηση της τιμής του νερού

Την αντίθεσή της στις κλιμακωτές αυξήσεις των τιμολογίων του νερού, που αποφάσισε το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου (ΔΕΥΑΧ), εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πυλαίας - Χορτιάτη. Καλεί το λαό της περιοχής σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα συζητηθεί το θέμα, ώστε η απόφαση αυτή να μην προχωρήσει.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δήμου επιβαρύνει την τσέπη του λαού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο μόνο διάστημα, προχώρησε στην αύξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, το κόψιμο των εκπτώσεων για τους τρίτεκνους στο ωδείο του δήμου και τώρα αυξάνει και την τιμή του νερού.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Ο λαός το έχει άμεση ανάγκη και πρέπει να έχει πρόσβαση σε καθαρό νερό αλλά και σύγχρονες υποδομές για την αποχέτευση και την άρδευση των γεωργικών περιοχών.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΧ και της διοίκησης του δήμου (αυτή άλλωστε ορίζει τη διοίκηση της ΔΕΥΑΧ που αποτελείται από δικούς της δημοτικούς συμβούλους) και καλούμε το λαό του δήμου μας να απαιτήσει να παρθεί πίσω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ