Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που είχε προκηρύξει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης, με αίτημα να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, εργαλεία, υλικά και ανταλλακτικά, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά και με ασφάλεια.

Οπως κατήγγειλαν, πολλοί εργαζόμενοι στην καθαριότητα αναγκάζονται να αγοράζουν γάντια, μποτάκια ασφαλείας, μέχρι και τα φωσφορούχα γιλέκα, για να προστατευτούν την ώρα της εργασίας. Επίσης, αναγκάζονται να αγοράζουν σκούπες και σακούλες για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να μην ταλαιπωρούνται.

Παρά την... περηφάνια της διοίκησης Μπουτάρη για τον στόλο των οχημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης, υπάρχει σειρά προβλημάτων: Λείπουν μικρά απορριμματοφόρα, μικρά ανοιχτά φορτηγά, σάρωθρα, τρίκυκλα κ.ά. Υπάρχουν περιοχές της Θεσσαλονίκης (π.χ. Ανω Πόλη) στις οποίες κάποιες μέρες αποκομιδή γίνεται με ανοιχτά φορτηγά και με τα χέρια, γυρίζοντάς μας 40 χρόνια πίσω.

Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή νυχτερινών και εξαιρέσιμων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ