Τρίτη 22 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας στις 21/11/2014 προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΛΠΕ Ασπροπύργου.

Η σύντροφός του

***

ΦΩΤΟ

Σήμερα, 22 Νοέμβρη 2016, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ. Σαράντα χρόνια δούλευε ακούραστα στο συνδικαλιστικό κίνημα, μέσα από τους φορείς ΟΤΑ όπου εργαζόταν. Σταθερός και αταλάντευτος μέχρι το τέλος της ζωής του στις γραμμές του ΚΚΕ. Λείπει από τους φίλους και συντρόφους του. Λείπει από την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Με την υπόσχεση συνέχειας του αγώνα για δυνατό ΚΚΕ προσφέρουμε στη μνήμη του 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

Η σύντροφός του στη ζωή Αγγελική Τσούκα

Τα παιδιά του Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

Τα εγγόνια του Μυρτώ, Αλέξανδρος - Θωμάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ κέντρου Ν. Σμύρνης.

Σοφία - Νίκος Νικολάου

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΗΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ και της αγαπημένης μου θείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης του Βύρωνα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΛΑΝΑΣ
Ανδρέας Μπάμπαλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗ, στη ζωή αντιστασιακού και ΕΛΑΣίτη, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Η σύζυγος

Μαρία Σαντζαρίδη

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Παναγάκης προσφέρει στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και αδελφού του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΦΟΥΛΗ) ΠΑΝΑΓΑΚΗ, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω του Τομέα Χρηματοπιστωτικού της ΚΟΑ.

Ο Δημήτρης Παναγάκης ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και παραμένει στη μνήμη μας για τη γεμάτη αυταπάρνηση δράση του μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΗ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΠΕΤΖΙΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, του αδελφού μου ΣΠΥΡΟΥ, καθώς και όλων των Αγωνιστών από το χωριό Βασιλικό Ιωαννίνων, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Βασιλική Ελευθεριάδου Μπέτζιου


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ

Χρήστος Δημητρίου
Χρήστος Δημητρίου

ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΕΤΖΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΕΤΖΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ