Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΛΙΑ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ
ΜΗΛΙΑ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ
ΦΩΤΟ 5

Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Οι θείοι μας ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ έδωσαν τη ζωή τους, πιστοί στα ιδανικά του Κόμματός μας. Οι 2 από Χίτικες ομάδες που δρούσαν στην Κεφαλονιά, στις 14/9/1946 και ο τρίτος, το 1949. Η δε μάνα τους ΜΗΛΙΑ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, με τις νυφάδες της είχε περάσει Στρατοδικείο και όταν σκότωσαν το τρίτο της παιδί, το έμαθε μέσα τη φυλακή.

Στη μνήμη τους, αλλά και στη μνήμη του πατέρα μας, ΝΙΚΟΥ, πιστού μέλους και στελέχους του ΚΚΕ, μέχρι την τελευταία του πνοή, καθώς και της μάνας μας, πιστής οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας.

Μηλιά Θεοφιλάτου, Θανάσης Θεοφιλάτος, Μάχη Γρηγοροπούλου

***

ΦΩΤΟ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, σήμερα θα σε γιορτάζαμε. Πολύ μας λείπεις αδελφούλα, που μας άφησες τόσο νωρίς.

Στη μνήμη της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, η αδελφή της Γιούλα Κουμπάρου και ο γαμπρός της Θωμάς Δρογκούλας, προσφέρουν στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 του Δεκέμβρη συμπληρώνονται 4 μήνες από το θάνατο του συντρόφου μας αγωνιστή ΓΙΑΝΝΙΔΗ ΝΙΚΟΥ από το Αμύνταιο της Φλώρινας. Τιμώντας τους αγώνες που έδωσε, την αντοχή του σε φυλακές και εξορίες, τη χαρακτηριστική αισιοδοξία του για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και τη μεγάλη αγάπη του για το Κόμμα μας, προσφέρουμε 195 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ευαγγελισμού».

Οι σύντροφοι από τον «Ευαγγελισμό»

  • Επίσης, μέσω ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» προσφέρουν 120 ευρώ τα παιδιά του Ευγενία και Παντελής, καθώς και η οικογενειακή φίλη Αλεξάνδρα Αναστασιάδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
Ρ. Λ. - Παπαντωνίου


ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ