Κυριακή 27 Νοέμβρη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και συσκέψεις

-- Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και συναφών χώρων, αύριο Δευτέρα 28/11, στις 4 μ.μ., στο ΕΚΑ, μπροστά στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν το Δεκέμβρη.

-- Η Λαϊκή Επιτροπή και η Επιτροπή Ανέργων Κορυδαλλού καλούν αύριο Δευτέρα 28/11, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία τους (Κρέσνας 10-12 και Αθηνάς) σε σύσκεψη με θέμα «Η οργανωμένη απάντησή μας στα νέα μέτρα που έρχονται, με αποκορύφωμα τη μεγάλη πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκέμβρη».

-- Το παράρτημα Μενιδίου - Φυλής του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εμποροϋπάλληλους της περιοχής σε συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοέμβρη στις 19.00 (Δεκελείας 42, Αχαρνές), με θέμα την προετοιμασία και την οργάνωση της απεργίας στον κλάδο, στο πλαίσιο της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη.

-- Σε Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας την Τετάρτη 30/11, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, για την οργάνωση της απεργίας στις 8/12 και τον προγραμματισμό της δράσης του το επόμενο διάστημα.

-- Σε ανοιχτή συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου για την οργάνωση της απεργίας καλεί την Τετάρτη 30/11, στις 7 μ.μ., ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αττικής, στα γραφεία του στο ΕΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ