Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Μπαλωθιά από ΟΦΗ, βάλτωσε ο ΠΑΟ

Σπουδαία νίκη για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, και μάλιστα με ανατροπή (έχανε 1-0), πέτυχε χτες ο ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού με 2-1 σε παιχνίδι - λασπομαχία στο Ηράκλειο. Το αποτέλεσμα βάζει τους Κρητικούς γερά στο κυνήγι της πρόκρισης αφού ουσιαστικά χρειάζονται 1 β. στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή (ο οποίος χρειάζεται το ίδιο). Αντίθετα, οι «πράσινοι» ξαναζούν τον εφιάλτη του Εuropa League αφού όντας τελευταίοι στη βαθμολογία κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό. Και αυτό γιατί ακόμα και να νικήσουν στο φινάλε τον Απόλλωνα Σμύρνης θα πρέπει να ευελπιστούν να υπάρξει νικητής στον άλλο αγώνα προκειμένου να ισοβαθμήσουν με τον ηττημένο και να μετρήσουν οι καλύτερες διαφορές.

Στο χτεσινό παιχνίδι αν και ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς, εντούτοις μόνο στο πρώτο μέρος κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του όταν και προηγήθηκε με τον Μπεργκ (31'). Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και αρχικά με το εύστοχο πέναλτι του Χαντί (69') ισοφάρισε το σκορ, ενώ εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας έφθασε στη νίκη με σκόρερ τον Ογκμπόε (84').

Για τον ίδιο όμιλο ο Ηρακλής επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0. Η βαθμολογία: Ηρακλής 4, Απόλλων Σμ. 3, ΟΦΗ 3, ΠΑΟ 1.

  • Αλλα χτεσινά αποτελέσματα: ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 2-1, Κέρκυρα - Λαμία 2-2, Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1-0. Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το ματς Κισσαμικός - Πανιώνιος.
Αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Οι δοκιμασίες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε Χανιά και Τρίκαλα, αντίστοιχα, ξεχωρίζουν στο σημερινό τελευταίο μέρος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Το πρόγραμμα: 1ος Ομιλος: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ (17.15 Cosmote Sports 3). 2ος Ομιλος: Χανιά - Ολυμπιακός (19.30 Cosmote Sports 3). 4ος Ομιλος: Ξάνθη - Καλλονή (15.00 Cosmote Sports 1). 7ος Ομιλος: Καλλιθέα - Ατρόμητος (17.15 Cosmote Sports 1). 8ος Ομιλος: Λεβαδειακός - Πανσερραϊκός (17.15 Cosmote Sports 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ