Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μουρσελάς Νίκος
Μουρσελάς Νίκος
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΛΕΞΑΝΡΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της αδερφής μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης, 1.900 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Νικόλαος Σολομωνίδης (300 ευρώ), Θεόδωρος Σολομωνίδης (500 ευρώ) και τα εγγόνια Σολομωνίδης Αλέξανδρος του Δημ. (500 ευρώ), Σολομωνίδης Βλαδίμηρος του Δημ. (200 ευρώ), Σολομωνίδου Ολυμπία του Θοδ. (200 ευρώ) και Σολομωνίδου Χριστίνα του Θοδ. (200 ευρώ).

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μεγάλου επαναστάτη ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, που με το όπλο στο χέρι κατάφερε μια τριτοκοσμική χώρα, αποικία των ΗΠΑ, την Κούβα, να τη μετατρέψει σε ένα κράτος περήφανο, πρώτο στην Υγεία, στην Παιδεία, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και στην προσφορά αλληλεγγύης στις τριτοκοσμικές χώρες, κάτω από τα πέλματα του παγκόσμιου τέρατος, των ΗΠΑ, που με πλήρη αποκλεισμό του Νησιού, προκάλεσαν ζημιά 1 τρισ. 60 εκατ. δολ. αντιστάθηκε και συνεχίζει να υπάρχει, προσφέρω το ποσό 1.000 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παπάφη Θεσσαλονίκης.

Φώτης Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ «έφυγε» στις 21 του Οκτώβρη 2016. Γεννήθηκε στην Ποντοκώμη Κοζάνης το 1937. Σπούδασε και εξάσκησε τα επαγγέλματα του μαθηματικού και του πολιτικού μηχανικού.

Από νεαρή ηλικία στρατεύθηκε στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, μέσα από τις γραμμές των Λαμπράκηδων και του ΚΚΕ, από διάφορα πόστα και παρά τις πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες. Εζησε και πέθανε όρθιος, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη. Εμεινε πιστός στα πιστεύω του μέχρι τέλους. Ζήτησε και είχε πολιτική Κηδεία, όπως του αρμόζει.

Η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του - σαν τελευταίο κουπόνι - 1.000 ευρώ, στο Κόμμα που τον τίμησε και το τίμησε.

  • Στη μνήμη του αγαπητού μας ξαδέλφου, θείου και συντρόφου Πυθαγόρα προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
Νίκος - Ελπίδα, Τάσος - Τζένη, Παναγιώτης - Ελπίδα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας μήνας από τον άδικο και πρόωρο χαμό του συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ. Για εμάς που τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε κατά τη διάρκεια του ενός σχεδόν χρόνου της νοσηλείας του, θα είναι πάντα παράδειγμα ανθρώπου αγωνιστή, που δεν το βάζει κάτω και με το χαμόγελο «νικά» ακόμα και το «θεριό» που τον πήρε. Συγκέντρωσε στη στάση του κομμουνιστικά χαρακτηριστικά και ως ασθενής και ως σύντροφος, παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας του. Κέρδισε με τη συμπεριφορά του, την αγωνιστικότητα και την αντοχή του τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό. Νιώθουμε τυχεροί που τον γνωρίσαμε και είναι μεγάλη η απώλεια, γιατί πέρα από τη συντροφική μας σχέση, μας αγκάλιασε και σαν οικογένειά του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, γιατί με τη μαχητικότητα, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία του μας διαπαιδαγώγησε. Τη θλίψη μας για την απώλειά του θα τη μετατρέψουμε σε καθημερινή δράση.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 260 ευρώ στο Κόμμα μας, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω του Τομέα Υγείας Πρόνοιας.

Η ΚΟΒ του «Αγίου Σάββα»

  • Στη μνήμη του ΚΝίτη ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ, του νεαρού επαναστάτη που αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής και της ασθένειάς του με θάρρος και αποφασιστικότητα, δουλεύοντας για τους σκοπούς του ΚΚΕ κάτω από όλες τις συνθήκες, προσφέρω 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τρίπολης.

Βουρτσάνης Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Στις 4/03/2016 «έφυγε» τόσο ξαφνικά και άδικα από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο σύντροφός μου στη ζωή και στους αγώνες.

Αφιέρωσε τη ζωή του από φοιτητής ακόμα, μέσα στη δικτατορία, στην πάλη για τη νίκη της εργατικής τάξης. Γεωπόνος στο υπουργείο Γεωργίας, συνδικαλιστής όλα σχεδόν τα χρόνια είχε την εκτίμηση των συναδέλφων του.

ΜΠΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Στην μνήμη του, η σύντροφός του Λέλα και τα παιδιά του Γιώργος και Χρυσούλα προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Νέας Σμύρνης.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μου Νίκου Αμπαδογιάννη, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Ν. Γ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Οκτώβρη έκλεισαν 15 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή πατέρα μας ΗΛΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ. Είχε συστρατευθεί στις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ από πολύ νωρίς στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Αγωνίστηκε με το πάθος που τον διακατείχε, με αστείρευτη δύναμη και στάθηκε μπροστάρης σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της τάξης του. Εως το θάνατό του ήταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Ραχών Ικαρίας, πρωτοπόρος στον αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Ηταν μέλος του ΚΚΕ και υπερασπίστηκε τα ιδανικά του και το σοσιαλισμό. Εβαζε πάνω απ' όλα την αγάπη του προς τον άνθρωπο και το κοινωνικό συμφέρον, ως πραγματικός αγωνιστής ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση. Γι' αυτό, μπορεί να «έφυγε» από τη ζωή, αλλά όχι και από τη σκέψη των ανθρώπων του και των συντρόφων του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ, που «χάσαμε» πριν από 20 χρόνια, προσφέρουμε 70 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
Οικογένεια Σταμάτη Καρίμαλη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την απώλεια του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ. Μέσα από τις γραμμές του Κόμματος πάλεψε για ένα καλύτερο αύριο μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελειού, της οποίας ήταν μέλος, της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η κόρη του Ελλη και τα εγγόνια του Σέργιος, Αντόνιο και Νατάσσα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στην ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα του ΚΚΕ 50 ευρώ.

σ. Κ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δεκαοκτώ χρόνια από τη μέρα που χάσαμε την αγαπημένη μας ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ. Γεννήθηκε το 1925 στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς, ήταν μέλος του ΚΚΕ, μαχήτρια ΔΣΕ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ο σύζυγος Νίκος, τα παιδιά Γιώργος, Δημήτρης και Ελλη, τα εγγόνια Μαρία, Νίκος, Σοφία και Βασιλική.

Στη μνήμη της προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του αγαπημένου της ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα και παππού ΚΩΣΤΑ ΣΕΛΗΝΗ, που απεβίωσε πριν από ένα έτος, η οικογένεια Γιάννη Ραπανάκη, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
***

Στις 4 Απρίλη 2014, «έφυγε» από κοντά μας η ΓΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ - ΤΖΟΓΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ. Από μικρή, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Η αστική τάξη για αυτή της τη δράση την «αντάμειψε» εξορίζοντάς τη στο Τρίκερι το 1948 - 1950. Σε όλη της ζωή, στάθηκε δίπλα στο κόμμα της, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα, Βασίλης Γκαρατζούλας προσφέρει μέσω ΚΟΒ Βότση 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του αδερφού μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ.

Στη μνήμη του, προσφέρω μέσω ΚΟΒ κέντρου Βύρωνα 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η αδερφή του Μαίρη Παντελάρου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των σ. ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ και ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μίχου Αγγελική

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 11 ετών από το θάνατό του.

***

ΦΩΤΟ

Στην αξέχαστη μνήμη του ακριβού μας γιου, ΝΙΚΟΥ (ΤΣΙΝΤΖΙΛΩΝΗ) (φωτ.), που τούτες τις μέρες είχε την ονομαστική του γιορτή, και της αδελφής μας ΣΤΕΡΙΑΝΗΣ ΤΣΙΝΤΖΙΛΩΝΗ, μαχήτριας της 14ης Ταξιαρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που έπεσε στον αγώνα του λαού μας για τη Λευτεριά, τη Δημοκρατία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας στις 10 Φλεβάρη 1949, σε ηλικία 18 χρόνων, ο Χρήστος και η Γλυκερία Τσιντζιλώνη προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων Αστικού Τύπου, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Σήμερα, Κυριακή 4/12/16, στις 10 π.μ., πραγματοποιείται το ετήσιο μνημόσυνο του σ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΑΘΡΙΤΗ, στο Νεκροταφείο της Πετρούπολης. Εναν χρόνο αφού έχει «φύγει» από κοντά μας, πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή, ο γιος του Νίκος Μαλαθρίτης και ο αδελφός του Νίκος Σαφός, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΝΤΖΙΛΩΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΝΤΖΙΛΩΝΗΣ
***

Ο Οικονομάκης Ζαχαρίας προσφέρει 150 ευρώ στο ΚΚΕ, ως 2η δόση στην Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας στη μνήμη: Της ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ (ωραία Ελένη του Γυθείου) που εκτελέστηκε στις 2/3/1948 στην Τρίπολη. Του ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ μαθητή της 8ης Γυμνασίου, που τον απέβαλαν απ' όλα τα σχολεία γιατί έγραψε πως «η ΕΠΟΝ ήταν πατριωτική οργάνωση» και τον εκτέλεσαν πισώπλατα. Των συγχωριανών μου από τη Βορδόνια Λακωνίας ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΝΑΣΗ, ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΑΛΗ, που εκτελέστηκαν στην Τρίπολη. Της ΘΕΑΝΩΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΥ εξαφανισθείσας, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ από το Οίτυλο Λακωνίας και του Γ. ΜΑΛΙΚΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ, που εκτελέστηκε στα 18 του χρόνια, μαζί με άλλους 40 πατριώτες στις 7 Δεκέμβρη 1943 στον Πασσαβά Γυθείου, από τα στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους δοσίλογους, η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2016 συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατο του σ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (Πετρογιάννη), από το Μάραθος Ηρακλείου Κρήτης, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση του ταξικού εργατικού κινήματος. Στη μνήμη του ο Δημήτρης και ο Ανδρέας Περισυνάκης προσφέρουν μέσω της ΚΟ Μαλεβυζίου της ΤΕ Ηρακλείου το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Η ΚΟΒ Ευδήλου αφιερώνει στο πρώτο κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης (1/11/2016), 800 ευρώ, στους συντρόφους που «έφυγαν» από κοντά μας τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, στη μνήμη των παρακάτω συντρόφων: ΣΕΦΕΡΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (φωτ.), ΜΟΥΡΣΕΛΑ ΝΙΚΟΥ (φωτ.), ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΟΤΣΑΦΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΗΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΣΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΗ, ΜΑΜΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΦΥΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ΝΙΚΟΥ, ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΟΡΤΕΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΓΕΡΑΚΗ ΗΛΙΑ, ΜΑΛΑΘΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΡΑΔΕΜΙΡΗ ΗΛΙΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ, ΜΑΜΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΣ και ΔΟΥΡΗ ΠΟΠΗΣ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΠΟΠΗΣ ΔΟΥΡΗ, για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τότε που «έφυγε», προσφέρω στην ΚΟΒ Ευδήλου 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΛΕΥΤΕΡΗ και ΧΑΡΙΣΤΩΣ και των αδελφών μου ΖΗΝΟΒΙΑΣ, ΣΤΕΛΛΑΣ, ΕΥΑΝΘΙΑΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, προσφέρω στην ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γιώργος Τσαντές

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ, δασκάλου, νομικού, συγγραφέα και δημοσιογράφου, νομικού συμβούλου της προδικτατορικής εποχής, που αγωνίστηκε για τα ιδανικά του έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

ΔΟΥΡΗ ΠΟΠΗ
ΔΟΥΡΗ ΠΟΠΗ
Αντωνία Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου εξαδέλφου μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ, κομμουνιστή, μαχητή του ΔΣΕ, που άφησε την τελευταία του πνοή στην Πολωνία ως πολιτικός πρόσφυγας, στερημένος σχεδόν όσο ζούσε την ελληνική ιθαγένεια, προσφέρω στο Κόμμα μας 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Ελένη


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΕΤΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΕΤΣΗΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

Eurokinissi

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ (Πετρογιαννης)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ (Πετρογιαννης)

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Σταμάτης Μαλαθρίτης
Σταμάτης Μαλαθρίτης

ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΣ

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ