Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Δεν ξεχνάμε και φέτος στην Οικονομική Εξόρμηση τους αγαπημένους μας γονείς, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ που τη «χάσαμε» πριν τρία χρόνια (20/11/2013) και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (Κίσσαβος) που σήμερα, 11/12/2016, συμπληρώνονται οχτώ χρόνια από το θάνατό του.

Εμείς τα παιδιά τους θα τους νιώθουμε πάντα κοντά μας, θα είναι πάντα ανάμεσά μας γιατί είναι αδύνατον να τους ξεχάσουμε. Είμαστε περήφανοι που έμειναν πιστοί ως το τέλος στις αξίες και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν όλη τους τη ζωή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Θα τους έχουμε εμείς και τα παιδιά μας για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας και νιώθουμε το ηθικό χρέος να συνεχίσουμε τους αγώνες τους για έναν κόσμο καλύτερο, δίκαιο και πιο ανθρώπινο. Τιμώντας τη μνήμη τους, προσφέρουμε 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Οι κόρες τους Ελένη, Τασούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΓΓΕΛΟΥ (φωτ.), αντάρτη του εφεδρικού ΕΛΑΣ, και της μάνας μου ΛΟΥΛΑΣ, με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατό τους, όπως και στη μνήμη των θείων μου ΝΙΚΟΥ (φωτ.), ΜΑΝΩΛΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΔΟΥΒΙΤΣΑ και όλων των Αλεξαντριτών Λευκάδας αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ευγένιος Μανωλίτσης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και του αδελφού του ΣΤΑΘΗ, η οικογένειά του προσφέρει 300 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος και τους αφιερώνει τα λόγια του Τ. Λειβαδίτη: «Να 'σαι τόσο πρόσκαιρος και να κάνεις όνειρα τόσο αιώνια!».

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ «έφυγε» από κοντά μας πριν 30 χρόνια. Ο Νίκος, Ομηρος όπως ήταν το ψευδώνυμό του, ήταν ο άντρας μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου. Καπετάνιος του εφεδρικού ΕΛΑΣ στην Αθήνα, στην Κατοχή έγραφε στην Ημερήσια Διάταξή του. Καταδικασμένος σε θάνατο από την καραμπινιερία Θηβών. Κράτησε σηκωμένη τη γροθιά του αγώνα μέχρι το τέλος της ζωής του, μέσα στις γραμμές των χιλιάδων συντρόφων του ΚΚΕ. Για μένα ήταν ο σύντροφος της ζωής μου, ο πατέρας των παιδιών μας, ο πολύτιμος φίλος που μου λείπει 30 χρόνια.

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα για τους επόμενους αγώνες.

Ασημακοπούλου Τζένη Πανταζή (Αρκαδιανή)

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ή Χιονιάς όπως ήταν το ψευδώνυμό του στο βουνό, ήταν αντάρτης του ΔΣΕ, 19 χρόνων, σύνδεσμος της 3ης Μεραρχίας του Στέφανου Γκιουζέλη. Συνέχισε να εκτελεί τα καθήκοντά του ακόμα κι όταν τραυματίστηκε στη μάχη της Χαλανδρίτσας με διαμπερές τραύμα στο γόνατο. Ηταν από γενιά που δεν έκανε πίσω, γιος του Χαράλαμπου Ασημακόπουλου, πολιτικού καθοδηγητή στην Αιγιάλεια, και της Θεώνης Ασημακοπούλου.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ πέρασε αρκετά χρόνια σε Γυάρο, στρατόπεδο Πάτρας, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του Ευγενία (Τζένη Αρκαδιανή). Ετσι, ο Γιάννης, παρά το γεγονός ότι ήταν 19 χρόνων και τραυματισμένος, ήταν πολύ επικίνδυνος για να φυλακιστεί όταν έπεσε σε ενέδρα. Στη μεταφορά του για Τρίπολη τον κατέβασαν με άλλους τρεις και τον εκτέλεσαν με σιγαστήρα, για να μην ακούσουν οι συναγωνιστές του στο ΡΕΟ, στην περιοχή Κάπελης. Μόνο νεκρός θα σταμάταγε να τρέχει στα βουνά για να μεταφέρει το μήνυμα, να παλεύει για ό,τι πίστευε.

Στη μνήμη του αδερφού μου ΓΙΑΝΝΗ, του πατέρα μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και της μάνας μου ΘΕΩΝΗΣ, προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η κόρη και αδερφή Ασημακοπούλου - Πανταζή Τζένη (Αρκαδιανή)

***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που «έφυγε» άδικα από τη ζωή το αγαπημένο μου παιδί, ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ (φωτ.). Προσφέρω στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ (καπετάν Νικήτα), του ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΜΑ και όσων έδωσαν τη ζωή τους για τον τίμιο αγώνα, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 60 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο ΠΑΜΕ.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Χαράλαμπος Σαραντόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Πριν από εννέα χρόνια, στις 19 Δεκέμβρη, «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σύζυγος και μητέρα ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ, αφήνοντάς μας ένα μεγάλο κενό, που τίποτε δεν μπορεί να το καλύψει. Κομμουνίστρια από τα νεανικά της χρόνια, έχοντας από παιδί βιώσει τον πόλεμο, το φασισμό, την αδικία του καπιταλισμού, τις διώξεις του κομμουνιστή αδερφού της, παρέμεινε πιστή στις ιδέες της και στο ΚΚΕ, μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της που κρατάμε ολοζώντανη μέσα μας, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

Ο σύζυγός της Νίκος Παλούμπης, η κόρη της Ιωάννα Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/12/2016 και ώρα 10 π.μ., στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Μελίσσι Γρεβενών από πρόσφυγες, αριστερούς γονείς. Εζησε τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής και του Εμφυλίου στο χωριό. Το 1948, με απόφαση της Κυβέρνησης του Βουνού και με τη συγκατάθεση των γονιών του, μαζί με τις αδερφές του και άλλα παιδιά, πέρασε στην Αλβανία και στα τέλη του έτους στη Ρουμανία. Εκεί έγινε γραμματέας της ΕΠΟΝ στην πόλη Οράντεα και ένα χρόνο μετά εντάχθηκε στο Κόμμα. Τελείωσε τη μέση εκπαίδευση και φοίτησε στο Πολυτεχνείο του Βουκουρεστίου. Εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος στο υπουργείο Ενέργειας.

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
Το 1959 παντρεύτηκε τη συντρόφισσα Αφροδίτη και απέκτησαν την κόρη τους, Πηνελόπη. Την ίδια περίοδο ανέλαβε καθοδηγητικές ευθύνες στο Κόμμα και ανέπτυξε δράση ενάντια στους αναθεωρητές. Επαναπατρίστηκε το 1975 και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ηταν άνθρωπος απλός, αγνός, αγαπητός και έμεινε πιστός στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Οποια αποστολή του ανατέθηκε την έφερε σε πέρας.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Αφροδίτη, η κόρη του Πηνελόπη και οι αδερφές του Σοφία και Βάσω οικογενειακώς προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑ ΤΑΤΑΡΙΔΗ που συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατό του. Η γυναίκα του, η κόρη του και τα εγγόνια του προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, για την επίτευξη των στόχων του, για τα οποία πάλευε και ο Νικόλας μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 4/11/16 συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ. Οι σύντροφοι και οι φίλοι του πραγματοποίησαν πολιτικό μνημόσυνο, συγκέντρωσαν 350 ευρώ, που δόθηκαν στη μνήμη του για την ενίσχυση του Κόμματος που μέχρι το τέλος της ζωής του υπηρέτησε πιστά.

ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ γεννήθηκε στις 4 Ιούλη 1936 στο χωριό Κυανή Διδυμότειχου Εβρου. Εφυγε στη Βουλγαρία το 1949 και μετά από χρόνια σαν μετανάστης ήρθε στη Γερμανία.

Στη μνήμη του οι φίλοι του από το Ανόβερο προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 80 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.

Ο αδελφός του Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/11/2016 «έφυγε» από τη ζωή η ΣΟΦΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, πιστή οπαδός του ΚΚΕ. Στη μνήμη της, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας.

Τα παιδιά της και οι συγγενείς Σ. Μ., Β. Θ.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ εδώ και ένα χρόνο δεν είναι πια κοντά μας. «Εφυγε» έτσι όπως το ήθελε και ο ίδιος. Ορθιος. Οπως ήταν πάντα. Και έτσι θα τον θυμόμαστε. Ορθιο, με ψηλά το κεφάλι. Με πλήρη διαύγεια πνεύματος και πλήρη συνείδηση για τη στάση του απέναντι στη ζωή, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στο θάνατο. Αγωνιστής, κομμουνιστής, παλικάρι.

Εζησε μια ζωή γεμάτη αγώνες, θυσίες, χαρές, λύπες, στερήσεις, οργή και αγάπη, αλλά κυρίως με αισιοδοξία. Αισιοδοξία για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν. Οχι από μόνες τους, όχι με παρακάλια. Αλλα με όραμα, με γνώση, με οργανωμένη, συντεταγμένη δράση μέσα από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτό μας δίδαξε, αυτό μας αφήνει παρακαταθήκη. Ποτέ δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι αμφιταλαντευόταν, ότι μετάνιωσε, ότι κάτι από την πορεία του αυτή, από τις θυσίες του πήγε χαμένο. Πάντοτε συνεπής στη δράση του, λιτός, ευγενικός, οξυδερκής και μπροστάρης. Μας δίδασκε με τη στάση του την έννοια του καθήκοντος, της ανιδιοτέλειας, της θυσίας για το κοινό καλό, του αγώνα, της επανάστασης σε καθετί αναχρονιστικό, της αέναης πάλης ενάντια στο άδικο. Για τον καινούργιο κόσμο, που όχι μόνο ονειρευόμαστε, αλλά και παλεύουμε γι' αυτόν καθημερινά, με όλο μας τον εαυτό.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αυτός ήταν ο Αλέκος. Μέλος του ΚΚΕ, Επαναστάτης, Κομμουνιστής για μια ολόκληρη ζωή. Για μας θα μείνει πάντα στη μνήμη μας. Θα μας δείχνει το δρόμο στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο λαός μας.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του, συγγενείς και φίλοι προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται έξι μήνες από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ, σε ηλικία 66 ετών. Γεννήθηκε στο Δίστομο το 1950. Από νεαρή ηλικία, ως σπουδαστής, συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1978. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Επαρχίας Λιβαδειάς και δραστήριο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ευσταθία και τα δυο του παιδιά Ευθύμης και Αυγερινός προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Διστόμου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 συμπληρώνονται 11 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου, ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ (φωτ.). Στη μνήμη του και στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ από τον Αχινό Νιγρίτας, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.

Ανθή Δημητριάδη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια που «έφυγε» ο αγαπημένος μου σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ. Εκανε 10 χρόνια φυλακή, στη Μακρόνησο, μετά στο Μεσολόγγι, υπέφερε πολύ, κλονίστηκε η υγεία του, γέμισε σημάδια το κορμί του. Κι όλα αυτά γιατί πάλευε για να καταργηθεί η εκμετάλλευση, για κοινωνική απελευθέρωση, για ειρήνη σε όλον τον κόσμο, για το σοσιαλισμό. Δεν ξεχνώ τα λόγια του προς τη νεολαία μας: «Μη σκύψετε το κεφάλι, μη λυγίσετε. Με οργανωμένο αγώνα θα νικήσουμε, γιατί ο αγώνας μας είναι δίκαιος και σωστός!». Συμβουλεύω κι εγώ τα νιάτα να ακούν τους μεγαλύτερους συντρόφους και εύχομαι καλούς αγώνες, υγεία και ειρήνη.

Λούλη Παλουμπή
Λούλη Παλουμπή
Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα μας 10 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά.

Σαπουντζόγλου Χαρίκλεια

* Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ προσφέρει επίσης 10 ευρώ ο Κωνσταντίνου Παναγιώτης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της θείας μου ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ από το Πήδημα Μεσσηνίας που πέθανε στις 3 Δεκέμβρη 2015, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, Κόμμα που την συντρόφευε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Δεκέμβρη 2015 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΝΟΣ. Γεννήθηκε το 1938 στη Λίμνη Πωγωνίου Ιωαννίνων. Ηταν το δεύτερο παιδί από τα πέντε παιδιά μιας φτωχής αριστερής οικογένειας. Σε μικρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται ως σιδεράς. Σκληρή δουλειά και δύσκολη, αλλά αυτός ήταν πάντα σοβαρός, εργατικός και έντιμος. Κένταγε τα σίδερα με ζηλευτή τέχνη και αξεπέραστη φαντασία. Ο,τι έφτιαχνε ήταν για μια ζωή και πολλοί τον ονόμαζαν «πρύτανη της μεταλλουργικής δεξιοτεχνίας».

Μαζί με τη γυναίκα του, Αργυρώ, δημιούργησαν οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Πάλευαν καθημερινά για να δώσουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν στα παιδιά τους, ηθικά και υλικά. Απέκτησε τέσσερις εγγονές και είχε τη μεγάλη χαρά να ζήσει το γάμο της μεγάλης του εγγονής. Από μικρή ηλικία και μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πιστός στο ΚΚΕ και αγωνιζόταν καθημερινά για τα ιδανικά και για ένα καλό και δίκαιο αύριο.

Γιώργος Τσιτσίλιας
Γιώργος Τσιτσίλιας
Στη μνήμη του πολυαγαπημένου και αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.


ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ

ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΟΦΙΑ
ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΝΟΣ

ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ
ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ

ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ