Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, καθώς και του αδελφού μου, ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΠΟΝίτη, προσφέρω προς τιμή των 100 χρόνων του ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιώργος Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας στις 13/12/2000 η σύζυγος, μητέρα και αγωνίστρια ΣΟΦΙΑ ΧΙΝΗ - ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ. Γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Σπούδασε παιδίατρος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δραστηριοποιήθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη και την ΕΔΑ. Στη διάρκεια της δικτατορίας, απολύθηκε 2 φορές από τα αγροτικά ιατρεία, λόγω πολιτικών φρονημάτων. Στη μεταπολίτευση σαν μέλος του ΚΚΕ πια, αγωνίστηκε για την λαϊκή υγεία, το δίκιο της εργατικής τάξης, το σοσιαλισμό. Διατέλεσε δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κερατσινίου και μέλος της Γραμματείας Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Εμεινε πάντα πιστή και μαχητική στις αρχές του Κόμματος και πρόσφερε όπου της ζητήθηκε από το κόμμα κυρίως στο χώρο της Υγείας και των επιστημόνων στον Πειραιά. Ηταν μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος.

Απέκτησε τρεις κόρες με τον σύντροφό της στη ζωή και στην καθημερινή πάλη Παναγιώτη Μιχαλάκο. Ηταν εξαιρετική μητέρα και σύζυγος και η απώλειά της είναι μεγάλη. Η οικογένειά της, τιμώντας τη μνήμη της και τους αγώνες της για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος σαν β' δόση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

Την θυμόμαστε και την τιμούμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το τιμημένο ΚΚΕ.

Ο σύζυγος, Παναγιώτης Μιχαλάκος

Τα παιδιά της Μαρία, Αμαλία, Γεωργία

Οι γαμπροί Βασίλης, Κλαούντιο

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ, τα παιδιά τους Ηρακλής και Κατερίνα, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής, 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη, προσφέρει στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη, 70 ευρώ, στη μνήμη των συντρόφων ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΙΝΙΕΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΝΙΕΡΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη της ΝΑΥΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, του ΣΤΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, του ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑ, του ΘΩΜΑ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑ και της ΜΑΧΗΣ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ γεννήθηκε το 1926 στην Πυρσόγιαννη της Κόνιτσας από εργατική οικογένεια. Σε μικρή ηλικία οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση.

Στις 17/9/47 κατατάχθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε τέσσερις φορές. Εκτελώντας το χρέος του απέναντι στον ιερό αγώνα, έπεσε στο πεδίο της τιμής στις 8/6/49 στην Αγία Τριάδα Οξιάς Κονίτσης, πολεμώντας παλικαρίσια για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας.

Στη μνήμη του, στους μαχητές και στις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού που πολέμησαν τριάμισι χρόνια, για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, λαϊκοδημοκρατική και ευτυχισμένη, ο αδελφός του, Ανδρέας Νούτσος και τα ανίψια του Στέφανος και Γιώργος Νούτσος, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΙΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΙΒΑΤΖΙΔΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑΣ

ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Σοφία (Φούλη) Μιχαλάκου - Χίνη
Σοφία (Φούλη) Μιχαλάκου - Χίνη

ΝΑΥΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ