Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μουρσελάς Νίκος
Μουρσελάς Νίκος
ΦΩΤΟ

Ο Αλεξόπουλος Παναγιώτης, στη μνήμη των συντρόφων ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ (φωτ.) και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ.

***

ΦΩΤΟ 7

Στη μακρά πορεία των χρόνων της μεταπολίτευσης, δόθηκαν και δίνονται σκληρές μάχες στο χώρο του ΟΤΕ από τους κομμουνιστές μέσα από την οργανωμένη παρουσία και δράση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ. Σε αυτήν την πορεία οι αγωνιστές που μας «έφυγαν» νέοι, έγιναν γνωστοί στους εργαζόμενους μέσα από την πρωτοπόρα δράση τους στο πλαίσιο της πολιτικής και των στόχων του ΚΚΕ.

Οι σύντροφοι αυτοί - ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ - δεν είναι πια κοντά μας σαν φυσική παρουσία. Εχουμε όμως ζωντανά στη μνήμη μας, όσα ζήσαμε μαζί στη λειτουργία, δράση των Οργανώσεων, στη δράση μέσα στο κίνημα του χώρου και τους τόπους δουλειάς.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε συμβολικά το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ που προχωράει αλύγιστο στο δρόμο της ανατροπής του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος.

Ρούλα Κούρτη, Ανδριανός Μπούκουρης

Μέλη της ΚΟΒ ΟΤΕ του ΚΚΕ

***

ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω των ΚΟΒ Ν. Ιωνίας στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συναγωνίστριας ΤΖΙΑΣ ΓΙΟΒΑΝΗ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΟΦΙΑΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η Ειρήνη Σωτηροπούλου προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ και της ΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ο αδερφός τους Γιώργος και ο ανιψιός τους Μιχάλης Παπαδογιάννης προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης.


ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ
ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ