Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΜΠΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΜΠΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ γεννήθηκε στο χωριό Πέρα Μεσσηνίας, το 1905. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Στις 2/12/1945 δολοφονήθηκε από ταγματασφαλίτες της περιοχής της Καλαμάτας.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του προσφέρουν μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΜΠΛΙΔΗ (φωτ.), εξόριστου στη Μακρόνησο, μαχητή της ΟΠΛΑ και του θείου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΜΠΛΙΔΗ, εξόριστου στην Ικαρία, που πιάστηκε αιχμάλωτος μετά από μάχη στον Αγιο Ονούφριο της Ικαρίας, μεταξύ των Ικαριωτών αυτοαμυνιτών και της χωροφυλακής του νησιού και εκτελέστηκε ύστερα από απόφαση του στρατοδικείου Σάμου.

«Μην ξεχάσετε από ποιους και γιατί πεθαίνω, παλέψτε για τα ιδανικά μας...» ήταν οι τελευταίες του λέξεις στο γράμμα πριν το εκτελεστικό απόσπασμα.

Τα παιδιά του Αλέκου, Ελένη και Πάνος Σαμπλίδης, προσφέρουμε 400 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων του κέντρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 120 ευρώ, μέσω ΚΟΒ κέντρου Ν. Σμύρνης.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αδελφού και κουνιάδου μας ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΔΟΥΚΑ, του πατέρα και πεθερού μας ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ και των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Α. ΔΟΥΚΑ και του ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βοτανικού - Ακ. Πλάτωνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
Βούλα και Λεωνίδας Σούμπασης


ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ
ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.ΔΟΥΚΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.ΔΟΥΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Α.ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Α.ΔΟΥΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ