Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παρέμβαση για την αναγνώριση πλασματικών χρόνων

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκαναν χτες το μεσημέρι πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών, ζητώντας να δοθεί λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων εκπαιδευτικών για αναγνώριση πλασματικών χρόνων.

Εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Πειραιά και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Σεφέρης», «Σωκράτης», «Θουκυδίδης» ζήτησαν να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις, με όποιο τρόπο κι αν έχουν υποβληθεί, μέχρι τις 30 Δεκέμβρη 2016, όπως και τα σχετικά έγγραφα, τα οποία δεν πρόλαβαν να επισυναφθούν για πρακτικούς λόγους από τους εκπαιδευτικούς και τα οποία θα κατατεθούν στη συνέχεια. Σύμφωνα με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών, μετά την παρέμβαση υπήρξε δέσμευση ότι αυτό θα γίνει.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, σε κοινή δήλωση οι εκλεγμένοι με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» στα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, που παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση, σημειώνουν πως «αυτός είναι ο δρόμος για να παρεμβαίνουν τα σωματεία και οι Ομοσπονδίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων: Ο συλλογικός αγώνας, η δράση για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Καλούμε τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό το ζήτημα να απευθυνθούν στο σωματείο τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ