Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός

Χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης επικράτησαν χτες. Παρόμοιο αναμένεται το σκηνικό του καιρού και σήμερα.

Μικροπροβλήματα προκλήθηκαν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των βορείων ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο και έφταναν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Από τον Πειραιά δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ από το Λαύριο τα πλοία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την Τζιά. Επίσης, δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια Καβάλα - Πρίνου, ενώ ανεκτέλεστο έμεινε και το δρομολόγιο του «Μαρμάρι Εξπρές» για Μαρμάρι.

Την ίδια ώρα, κλειστά λόγω χιονοπτώσεων έμειναν τα σχολεία στους δήμους Βιάννου, Οροπεδίου Λασιθίου και στις δημοτικές ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα Γόρτυνας, στην Κρήτη.

Προβλήματα υπήρχαν στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Λεύκης της Σητείας και στο οδικό δίκτυο Ζήρου - Αρμένων και στη διαδρομή Σφάκας - Τουρλωτής, όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία.

Επίσης, πτήση από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, χρειάστηκε να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ