Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά οργανώνουν, επίσης, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

  • Εργαστήρι τρισδιάστατων κατασκευών.
  • Ομαδικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από ομάδα ψυχαγωγών.
  • Παράσταση κουκλοθέατρου, με διασκευή του έργου του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αϊ-Βασίλης στη Φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ «Κόκκινα Αλεξίπτωτα». Ενώ ο Αϊ-Βασίλης πλησιάζει με το έλκηθρό του τη χιονισμένη πολιτεία, ούτε που φαντάζεται τι αναπάντεχες περιπέτειες τον περιμένουν, ούτε που περνάει από το μυαλό του ότι θα καταλήξει αλυσοδεμένος σε μια σκοτεινή φυλακή με 83 περίεργους αρουραίους! Τι θα γίνει τώρα; Ποιος θα μοιράσει στα παιδιά τα δώρα;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα και πολλές όμορφες εκπλήξεις για τα παιδιά. Στο χώρο, επίσης, θα υπάρχουν και γωνία face painting, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», καθώς και γωνιά αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, όπου θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης.

Μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» για τη γιορτή, η Κατερίνα Στύλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, σημείωσε: «Μέσα από το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες, που με μεράκι έχει προετοιμάσει ομάδα παιδαγωγών, στόχος είναι τα παιδιά να πάρουν μέρος σε συλλογικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να δημιουργήσουν, να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης, να κάνουν φίλους. Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν ιδιαίτερη σημασία, ιδίως στις σημερινές συνθήκες που ζουν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες, με τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά. Γι' αυτό απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε γονείς, νέα ζευγάρια της πόλης, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση, να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους. Η φετινή εκδήλωση, επομένως, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για συνάντηση των γονιών που προβληματίζονται, αγωνιούν, έχουν ανησυχία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ταυτόχρονα να αποτελέσει ευκαιρία για να περάσουν ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ