Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Από τον Λεντέσμα το πρώτο «αντίο» στον ΠΑΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Αργεντινός Κριστιάν Λεντέσμα ήταν αυτός που άνοιξε χτες πρώτος το χορό των αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό (αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες) ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη έξι μήνες μετά την απόκτησή του. Ο συγκεκριμένος δεν φαινόταν να υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται αναμένεται να κορυφωθούν τις προσεχείς μέρες αφού ο νέος τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει το συγκεκριμένο ζήτημα ως πρώτο απ' αυτά που θα «τρέξει» στην ομάδα το επόμενο διάστημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Πορτογάλος Γκονσάλο Πασιένσια τερμάτισε και επίσημα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χτες το απόγευμα. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε δανεικός από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψε να προσφέρει στους Πειραιώτες. Μετά από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι το θέμα με την καρδιά του δεν είναι ικανό να του στερήσει την επιστροφή στη δράση, όμως αυτό δεν θα γίνει με τα ερυθρόλευκα αλλά με τη φανέλα της Ρίο Αβε, στην πατρίδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επισήμως ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, θα φορά την κυανόλευκη φανέλα για τον επόμενο 1,5 χρόνο, καθώς χτες ανακοινώθηκε η μετακόμισή του στον Ατρόμητο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στον Αστέρα Τρίπολης ανήκει και τυπικά ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 26χρονος Ροδίτης επιθετικός έφυγε από τη Βέστερλο για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα υπογράφοντας στους Αρκάδες για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ