Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν έξι μήνες που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ. Από τα μικρά του χρόνια στη βιοπάλη, έζησε την εκμετάλλευση και αυτό τον οδήγησε να δουλέψει οργανωμένα στο ΚΚΕ, που τον ανέδειξε Γραμματέα στο Δημόσιο και στη διοίκηση. Ο θάνατός του άφησε δυσαναπλήρωτο κενό και μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του.

Προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης και μπροστά στο 20ό Συνέδριο προσφέρουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Κικίδης Παύλος, Χριστόπουλος Ανδρέας

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ, που «έφυγαν» στις 3/1/2003 και 16/7/2007, αντίστοιχα, και του αδελφού μου ΣΤΡΑΤΟΥ, που «έφυγε» την 1/8/2012, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Μαίρη Θεμελίδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 7/3/2017 συμπληρώνονται εννιά ολόκληρα χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μου μητέρα ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΕΣΙΔΟΥ από την Ποντοκερασιά Κιλκίς. Ηταν και έμεινε πιστή για όλη της τη ζωή στο ΚΚΕ. Αγωνίστηκε όσο είχε δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο, για μια δίκαιη Ελλάδα. Η ζωή της ήταν δύσκολη, γεμάτη κατατρεγμούς και ηρωικούς αγώνες. Πάντα τίμια καλοσυνάτη και ευγενική και κυρίως μαχητική προσωπικότητα. Στη μνήμη της γλυκιάς αξέχαστης μητέρας μου προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πύλου, 600 ευρώ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΓΚΑΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΓΚΑΚΟΣ
Η κόρη της Ιουλία Δουλάμη - Κεσίδου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ και του αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 13 Δεκέμβρη 2016 έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του ΣΠΥΡΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της ΑΘΗΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, τα παιδιά τους Γεράσιμος και Ηλίας προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΚΟΥ. Ο σύντροφος Βαγγέλης γεννήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ το 1948 και «έφυγε» από κοντά μας την Τρίτη 27/12/16. Μετά τη δικτατορία οργανώθηκε στο ΚΚΕ, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και εκλέχθηκε στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Στη μνήμη του συντρόφου οι ΚΟ Ιλίου προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των Ευρυτάνων κομμουνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΟΥΛΑ (Καπετάν Ανταίος, από το Συγκρέλλο), ΤΑΚΗ ΣΕΡΕΤΗ (Λάσπη), ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΠΑ (Χελιδόνα) και ΤΖΙΑΣ ΓΙΟΒΑΝΗ (Χελιδόνα), που «φύγανε» από κοντά μας στο διάστημα από το 19ο Συνέδριο, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας.

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Νίκος Σερετάκης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν ένας χρόνος και οχτώ μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ. Είναι πάντα στο μυαλό μας και στην καρδιά μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Π. Φαλήρου, 40 ευρώ.

Η γυναίκα του Μάχη και τα παιδιά Βάσος, Ρούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, δημοσιογράφου και λογοτέχνη, και της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΛΙΛΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που δεν τους λύγισαν οι φυλακές και οι εξορίες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 40 ευρώ.

Η κόρη Μάχη και τα εγγόνια Βάσος, Ρούλα


ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Γιώργος Νταουλάς (καπετάν Ανταίος)
Γιώργος Νταουλάς (καπετάν Ανταίος)

ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ
ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΑΣ

ΚΕΣΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΚΕΣΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ