Τρίτη 3 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΠΑΡΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΣΙΑΝΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΛΕΛΗ η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου.

Ρ. Λ. - Παπαντωνίου

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στη μνήμη του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ, ο γιος του Αχιλλέας προσφέρει 10 ευρώ, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ και του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και άδικα πριν από λίγες μέρες, οι συγγενείς τους Δημήτρης, Καλομοίρα, Ανθή Ζορμπά και Γιώργος Παναγής προσφέρουν 70 ευρώ, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Ιλίου και Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Σε δύο μήνες συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του συντρόφου και φίλου μας ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ. Στη μνήμη του συντρόφου μας, που μας δίδαξε την οργανωμένη, αγωνιστική ζωή και δράση, προσφέρουμε στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ μέσω της μαθητικής ΟΒ Μαρασλείου της ΚΝΕ.

Σε θυμόμαστε και συνεχίζουμε αταλάντευτα στον ίδιο δρόμο με εσένα για το σοσιαλισμό.

Παντελάρου Κωνσταντίνα

Παντελάρος Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, από το Θραψίμι Καρδίτσας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/12/2007, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θήβας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

Ο ΗΛΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στο Μοναστηράκι Δωρίδας από αγρότες γονείς. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στον ΕΛΑΣ. Μετά την απελευθέρωση πιάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια. Εμεινε 16 χρόνια στη φυλακή. Στη μνήμη του η γυναίκα του Αθανασία προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου Δωρίδας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΜΕΝΕΛΑΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΚΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Μοναστηράκι Δωρίδας, τα παιδιά τους Γιώργος και Θύμιος προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Δωρίδας.


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΝΙΚΗ
ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΝΙΚΗ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΕΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ