Τετάρτη 4 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέο κύμα βαρυχειμωνιάς

Νέο κύμα κακοκαιρίας, με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και βόρειους ισχυρούς ανέμους, προβλέπεται για σήμερα και τις επόμενες μέρες, στη δυτική και νότια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Από την Πέμπτη το απόγευμα και από τη βορειοδυτική Ελλάδα οι βροχές θα μετατραπούν σε έντονες χιονοπτώσεις, οι οποίες μάλιστα θα επεκταθούν και στα πεδινά, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα.

Την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανίων, η Ελλάδα θα είναι χωρισμένη στα δύο, με τις βορειοδυτικές περιοχές να πλήττονται από έντονες χιονοπτώσεις και τις ανατολικές από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι χιονοπτώσεις σταδιακά θα επεκταθούν και στη νότια Ελλάδα.

Το Σάββατο, οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Αττική και τις γύρω περιοχές θα είναι ισχυρές, ενώ σταδιακά από το απόγευμα θα αρχίσει η εξασθένησή τους στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια της μέρας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ελλάδας. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν εξασθενημένα στην ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ σταδιακά ο καιρός θα εμφανίσει σημάδια βελτίωσης.

Σε ό,τι αφορά τις θερμοκρασίες, αυτές θα κινηθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στις περισσότερες περιοχές, ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας, ο υδράργυρος δεν θα ανέβει πάνω από το μηδέν.

Και στην Αττική αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ενδεικτικά, στα βόρεια προάστια το θερμόμετρο το μεσημέρι των Θεοφανίων θα δείχνει 3 βαθμούς Κελσίου. Βελτίωση των καιρικών φαινομένων θα έλθει σταδιακά από το απόγευμα του Σαββάτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ