Πέμπτη 5 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Στο στόχαστρο της Ζενίτ έχει μπει για τα καλά ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με την «Α Bola». Μετά τη μετεγγραφή του Βίτσελ στην Κίνα, που έφτασε τα 54 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα της Ρωσίας φέρεται διατεθειμένη να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα ώστε να αποκτήσει τον Σάμαρη και να καλύψει έτσι το κενό του Βέλγου μέσου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στον Ολυμπιακό, αν ισχύσουν τα σενάρια που αναγράφονται συχνά πυκνά στις εφημερίδες της Πορτογαλίας. Αυτα αναφέρουν πως οι «αετοί» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μιλιβόγεβιτς και σίγουρα, με γεμάτα τα ταμεία, θα κινηθούν για την απόκτησή του.

***

Από ώρα σε ώρα αναμενόταν χτες το βράδυ η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, από την αγγλική Χαλ. Στόχος της ουραγού είναι η παραμονή στην κατηγορία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πορτογάλος θα κληθεί να το πετύχει στο τελευταίο μισό της σεζόν. Κι αν αναμενόταν η πρόσληψη του Σίλβα, αυτή του Πολ Κλέμεντ ολοκληρώθηκε. Ο τέως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στη Μπάγερν είναι ο νέος τεχνικός της Σουόνσι, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κύκνους» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

***

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και αποζημίωση 10.000 ευρώ από τον καθένα προς το «θύμα» της ρατσιστικής επίθεσης, τιμωρήθηκαν οι τέσσερις φασίστες οπαδοί της Τσέλσι για το περιστατικό που σημειώθηκε το Φλεβάρη του 2015 στο Μετρό του Παρισιού. Τόσο οι τέσσερις όσο και εκατοντάδες άλλοι ήταν στο Μετρό για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν φωνάζοντας «είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει», έσπρωξαν έξω από ένα βαγόνι έναν μαύρο άνδρα, τον Σουλεϊμάνι Σιλά. Οι δύο από τους κατηγορούμενους, που βρέθηκαν στο γαλλικό δικαστήριο, ισχυρίστηκαν πως «δεν είμαστε ρατσιστές, δεν ενεργούσαμε με ρατσιστική διάθεση... Φωνάζαμε Τσέλσι, Τσέλσι. Ο κ. Σιλά προσπαθούσε να μπει σε ένα βαγόνι που ήταν γεμάτο και πίεζε για να μπει, τη στιγμή που μας έσπρωχναν κι εμάς από το εσωτερικό του βαγονιού προς τα έξω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ