Τρίτη 10 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σωτήρης Πέτρουλας
Σωτήρης Πέτρουλας
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΥΓΗΤΙΔΗ ΑΥΓΕΡΗ η σύζυγος Αννα και η κόρη Ολγα προσφέρουν 100 ευρώ στην ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

***

Τα χρόνια περνούν οι θύμησες μένουν. Στη μνήμη της σ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗ, η οικογένειά της τα παιδιά, τα εγγόνια και ο σύντροφός της προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Ο Α. Μ. προσέφερε στην Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 50 ευρώ στη μνήμη του θείου του ΗΛΙΑ ΜΕΝΤΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΡΙΕΖΗ, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατό του, τα παιδιά του Νίκος και Ελένη Κριεζή προσφέρουν 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

  • Επίσης, στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΡΙΕΖΗ προσφέρουν η κουνιάδα του Κλεοπάτρα Παπάζογλου 40 ευρώ, η αδερφή του Γιούλα Κριεζή 20 ευρώ και ο ανιψιός Νίκος Ζανταλής 10 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, καθώς και του γαμπρού μου ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, επίσης ΕΑΜίτη αγωνιστή, για την ονομαστική του εορτή προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στο Κόμμα μας για τις ανάγκες του.

***

Για την ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ - ΚΑΓΓΕΛΑΡΗ, την αξιοσέβαστη αγωνίστρια και τον ΝΙΚΗΤΑ Π. ΚΑΓΓΕΛΑΡΗ προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λογιστών Πειραιά.

Τα παιδιά τους

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΩΡΓΟΥ (Τζώρτζη) και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ προσφέρω στην ΚΟΒ Περισσού 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Παυλίνα Τορίκογλου Πρεβελιανάκη

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΤΩΝΗ, συνδικαλιστή στο φωταέριο (Γκάζι) και του αδερφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ, κομμουνιστή και ανάπηρου του Αλβανικού Μετώπου, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στη συγκρότηση της Οργάνωσης του ΚΚΕ στα Πετράλωνα, της αδερφής μου ΕΙΡΗΝΗΣ, υφαντουργίνας και της αδερφής μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΟΝίτισσας, συνδικαλίστριας στο πουκαμισάδικο και πρωτοπόρας στη ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανω Αμπελοκήπων, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πολυγώνου - Τουρκοβουνίων - Ανω Αμπελοκήπων.

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θύμιος Μαύρης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ και ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ο Γαβριήλ Γαβριηλίδης προσφέρει 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Λάρισας του Κόμματος.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ

Γιώργος Τορίκογλου
Γιώργος Τορίκογλου

ΗΛΙΑΣ ΜΕΝΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΕΝΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ