Παρασκευή 13 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ανσαριφάρντ

Κοντά στην απόκτηση του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου Καρίμ Ανσαριφάρντ ήθελαν όλες οι χτεσινές πληροφορίες να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, η φημολογία ήθελε τον παίκτη να έχει επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αν και ο παίκτης αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα τα είχε βρει με τους «κυανέρυθρους», τελικά φαίνεται να επικράτησε η επιθυμία του ίδιου του Ανσαριφάρντ να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό. Πάντως, ανοιχτό δείχνει να μένει το ενδεχόμενο ο Ανσαριφάρντ να παίξει άμεσα στους «ερυθρόλευκους» ή να παραμείνει δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΑΕΚ: Χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα πάει η ΑΕΚ την Κυριακή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Ουκρανός στόπερ εξακολουθεί να αισθάνεται σφίξιμο στον προσαγωγό. Και παρόλο που οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο πρόθεση των υπευθύνων της ομάδας είναι να τον προφυλάξουν από επιδείνωση. Αντίθετα, κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Ισπανός μπακ Ντίντακ αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Προπονητής του Λεβαδειακού είναι και επίσημα από χτες Πέμπτη το μεσημέρι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτς. Μάλιστα, ο Ελληνας τεχνικός είχε βρεθεί και το καλοκαίρι μια ανάσα από τους Βοιωτούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στα άλλα ματς οι διαιτητές θα είναι: (Ηρακλής - Κέρκυρα) Καραντώνης, (Βέροια - Λεβαδειακός) Γιαννουλάκης, (Πλατανιάς - Ολυμπιακός) Φουκάκης, (Λάρισα - ΠΑΟΚ) Σιδηρόπουλος, (Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα) Τίκας, (Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός) Καλογερόπουλος, (Ατρόμητος - Πανιώνιος) Τζήλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ