Παρασκευή 20 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Βαθμολογική αναρρίχηση των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Η νίκη επί του Λεβαδειακού ανέβασε τον ΠΑΟΚ στην 6η θέση της βαθμολογίας

MotionTeam

Η νίκη επί του Λεβαδειακού ανέβασε τον ΠΑΟΚ στην 6η θέση της βαθμολογίας
Εστω και με διαφορετικό τρόπο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πήραν χτες πολύτιμες εντός έδρας νίκες επί Πλατανιά και Λεβαδειακού, αντίστοιχα, στα παιχνίδια που έκλεισαν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Super League. Τα αποτελέσματα αυτά οδηγούν σε σημαντική βαθμολογική άνοδο και τους δύο νικητές.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο ΠΑΟ νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση και μειώνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Ξάνθη (σε 2 β.). Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-0 πριν από το ημίωρο με τον Μπεργκ (26' πέναλτι, 29') ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιακουμάκη (37') κάνοντας πιο ρευστά τα πράγματα μέχρι το τέλος. Στο β' μέρος, αν και οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες ώστε να απαλλαγούν από το άγχος.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεβαρ να ...σερβίρει και σκόρερ τους Περέιρα (60', 76') και Μάτος (20'), επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-0 και εκτοξεύτηκε στην 6η θέση φθάνοντας μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με την ΑΕΛ). Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με 10 παίκτες σε όλο το β' μέρος μετά την αποβολή του Μεντί (42').

  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 39, Ξάνθη 31, Παναθηναϊκός 29, Πανιώνιος 28, ΠΑΣ Γιάννινα 25, ΠΑΟΚ (15 αγ.) 23, ΑΕΚ 22, Πλατανιάς (15 αγ.) 21, Ατρόμητος 21, Αστέρας Τρίπολης 19, Παναιτωλικός 19, Κέρκυρα (15 αγ.) 16, ΑΕΛ (15 αγ.) 14, Βέροια (15 αγ.) 12, Λεβαδειακός (15 αγ.) 12, Ηρακλής (14 αγ.) 7.
ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ο Χιμένεθ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες ο Ισπανός τεχνικός Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να ολοκληρώσει τις τυπικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο Χιμένεθ, που επιστρέφει στην Ενωση μετά από έξι χρόνια, θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο Ζοσέ Μοράις που παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Και επίσημα Χάβος

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε κι επίσημα στον πάγκο του Παναιτωλικού, αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Ματζουράκη, με τον οποίο η συνεργασία διακόπηκε στις αρχές της βδομάδας. Ο Μάκης Χάβος είχε εργαστεί ξανά στην ομάδα του Αγρινίου για μια τριετία, από το 2012 έως το 2015.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Κομίνης στο ντέρμπι κορυφής

Ο Γιώργος Κομίνης, του Συνδέσμου Θεσπρωτίας, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης 17ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές θα είναι: (Ηρακλής - Βέροια) Σελίμος, (Πανιώνιος - Παναιτωλικός) Διαμαντόπουλος, (ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης) Σιδηρόπουλος, (Λεβαδειακός - Ατρόμητος) Φωτιάδης, (Λάρισα - Πλατανιάς) Νεοφυτιάδης, (Κέρκυρα - Παναθηναϊκός) Θάνος, (ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ) Γκράνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ