Τετάρτη 25 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Συμπαρατασσόμαστε με την άρνηση του Κ. Πελετίδη

Τη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που βρίσκεται κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, εκφράζει ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, σημειώνοντας:

«Ο δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται επειδή δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, δεν δέχτηκε δηλαδή να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις. Συμπαρατασσόμαστε με την άρνηση του κ. Πελετίδη. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής καλλιεργούν το ρατσισμό και υμνούν τον Χίτλερ. Είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου. Στοχοποιούν κάθε Ελληνα και ξένο εργάτη που σηκώνει το ανάστημά του απέναντι στην αδικία και την εκμετάλλευση. Είναι πέρα για πέρα κόμμα συστημικό, που βρίσκεται στην υπηρεσία των αφεντικών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πετρούπολης, σε ψήφισμα που έχουμε καταθέσει, ως δημοτική αρχή, έχει πάρει αντίστοιχη απόφαση να μη βοηθήσει με κανέναν τρόπο την ενημέρωση και τη δράση του ναζιστικού μορφώματος.

Σήμερα ιδιαίτερα, που η φασιστική Χρυσή Αυγή δείχνει για μία ακόμα φορά το πραγματικό της πρόσωπο απέναντι στους πρόσφυγες και στα προσφυγόπουλα που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου, χρειάζεται ο λαός να τους απομονώσει.

Καλούμε το λαό να καταδικάσει τη Χρυσή Αυγή, να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του σε πρόσφυγες και μετανάστες και να οργανώσει την πάλη του ενάντια στον πόλεμο και στο σύστημα που τον γεννάει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ