Κυριακή 29 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Ομαδικά και Ατομικά Σχολικά

3η Αγωνιστική στα Ομαδικά Πρωταθλήματα

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Αττικής, τα Ομαδικά Πρωταθλήματα Μαθητών - Μαθητριών 2017 θα διεξαχθούν σε 2 φάσεις: Στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα και στα Τελικά Ομαδικά.

Οι ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Για τα Περιφερειακά Ομαδικά ο χρόνος διεξαγωγής δεν πρέπει να ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μάρτη 2017.

Τόσο στα Ομαδικά, όσο και στα Ατομικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά της Αττικής. Θα επανέλθουμε για συνθέσεις, διάρκεια παρτίδας κ.ά.

  • Με τον 3ο γύρο συνεχίζεται σήμερα το πρωί, στις 10.30, το Ομαδικό Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών του Νομού Αττικής, αλλά και όλης της χώρας. Στον προκριματικό Ομιλο Α' Εθνικής η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου νίκησε στην έδρα της τη ΣΜΣ Ελευσίνας με 7,5-2,5. Αλλα αποτελέσματα: ΣΟ Κορυδαλλού - ΣΑΣ Κορωπίου 7-3, ΑΟ Πεύκης - ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας 6-4, ΣΟ Αιγάλεω - Σκακιστική Ανοιξη 5,5-4,5. Συμμετέχουν 9 ομάδες στον ΠΟ και ο ΑΟ Κηφισιάς ήταν ελεύθερος αγώνα. Σήμερα αγωνίζονται: ΣΟ Κορυδαλλού - ΑΟ Κηφισιάς, ΣΜΣ Ελευσίνας - ΑΟ Πεύκης, ΣΟ Αιγάλεω - ΣΑΣ Κορωπίου, Σκακιστική Ανοιξη - Σκ. Επ. Ηρακλείου. Ελεύθερος αγώνα είναι ο ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας. Η υπογραμμισμένη ομάδα είναι η έδρα των αγώνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ