Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
ΠΑΟ για ημιτελικά... όρθιος ο Ατρόμητος

Με τον Παναθηναϊκό να καθαρίζει ουσιαστικά από τώρα την πρόκριση στην τετράδα και τον Ατρόμητο να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό, μένοντας όρθιος στο «Γ. Καραϊσκάκης», άνοιξε χτες η αυλαία των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο «Απ. Νικολαίδης» ο Παναθηναϊκός, κάνοντας την πιο επιβλητική εμφάνισή του το τελευταίο δίμηνο, νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με το ευρύ 4-0, κλειδώνοντας από χτες την παρουσία του στα ημιτελικά του θεσμού. Οι «πράσινοι» ήταν σαφώς καλύτεροι των αντιπάλων τους, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, ενώ ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα αμυντικά, με εξαίρεση δυο-τρεις φάσεις στο τελευταίο 20λεπτο. Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Ρέις (6`), Κλωναρίδης (32`), Βιγιαφάνιες (61`), Εμποκού (68`).

Αντίθετα, ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Περιστέρι άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος μετά το 0-0 στο Φάληρο, αποτέλεσμα που θεωρητικά δίνει ελαφρό προβάδισμα στους Περιστεριώτες. Οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς, είχαν την πρωτοβουλία στον αγώνα, ήταν πιο επικίνδυνοι, δημιουργώντας φάσεις (με δοκάρι στο 24`), εντούτοις η αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων δεν έφερε το κάτι παραπάνω. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος (στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο) έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία, προσπαθώντας να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Δοκιμασίες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες, του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη (17.15 Cosmote Sports 1) και της ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά (19.30 Cosmote Sports 1) κλείνουν σήμερα την αυλαία των πρώτων παιχνιδιών για τα προημιτελικά του θεσμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ