Σάββατο 25 Φλεβάρη 2017 - Κυριακή 26 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Στις 15 Σεπτέμβρη 2016 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΠΕΛΕΤΖΗΣ σε ηλικία 97 ετών. Γεννήθηκε το 1919 από αγροτική οικογένεια και από μικρός βγήκε στη βιοπάλη. Πήρε μέρος στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Για τη δράση και την ιδεολογία του, το ελληνικό αστικό κράτος, μετά την απελευθέρωση, τον πέρασε στρατοδικείο και τον αντάμειψε με ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια ψυχολογικά και σωματικά, τον φυλάκισε, τον εξόρισε.

Συνελήφθη όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στο Ναύπλιο. Οδηγήθηκε στην Ελευσίνα, στο Χαϊδάρι και μετά στις στρατιωτικές φυλακές στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Αταλάντευτος, άντεξε όλες τις κακουχίες των διώξεων με βαθιά πίστη στο δίκιο του λαού και ακεραιότητα, στοιχείο που τον χαρακτήριζε.

Οργανώθηκε στο ΚΚΕ και κράτησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Την περίοδο του 1991 όταν οι δυνάμεις των αναθεωρητών επιχείρησαν τη διάλυση του Κόμματος και τη διάχυσή του στον ΣΥΝ έπραξε και πάλι το καθήκον του στηρίζοντας τις αποφάσεις της ΚΕ. Παρέμεινε όλη του τη ζωή πιστός στα ιδανικά του Κόμματός μας.

Διατέλεσε για χρόνια πρόεδρος του παραρτήματος Κορίνθου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και πρωτοστάτησε να φτιαχτεί στο περιβόλι του Νέγρη το μνημείο των εκτελεσμένων πατριωτών από τους ναζί.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η οικογένειά του προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος το ποσό των 10.000 ευρώ ως πρώτη δόση. Ηταν επιθυμία του ίδιου να δοθεί από τις οικονομίες του αμέσως μετά το θάνατό του στην ΤΕ Κορινθίας.

Η ΤΕ Κορινθίας υπόσχεται να τιμήσει τη μνήμη του σύντροφου Θανάση κρατώντας πάντα ψηλά τη σημαία του Κόμματος και τα ιδανικά του όπως έκανε και ο ίδιος σε όλη του τη ζωή. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε σε όλες τις μάχες που θα έρθουν μέχρι και τον Σοσιαλισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγωνιστών ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΥ (φωτ.), ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΓΙΟΓΛΟΥ προσφέρονται στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης 200 ευρώ από την οικογένεια Μιχάλη Λιόνη για τη ενίσχυση της δράσης του Κόμματος.

***

«Εφυγε» από κοντά μας ο οπαδός του Κόμματος ΣΤΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, από γνωστή οικογένεια αγωνιστών από τα Σεβαστιανά - Σκύδρας.

Στην μνήμη του προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ ο ανεψιός του και σύντροφος Δουλκερίδης Δημήτρης 30 ευρώ, οι σύντροφοί του Χατζηγιαννίδης Κώστας 50 ευρώ και Δουλκερίδης Μιχάλης 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σκύδρας - Πέλλας του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στην αξέχαστη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΒΑ, που συμπληρώνονται 24 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μου, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω μέσω ΚΟ Ταμπουρίων 50 ευρώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
Η γυναίκα του, Ζέρβα Σοφία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που εντάχθηκε στο Κόμμα την περίοδο της μεταπολίτευσης, με πλούσια δράση στο εργατικό - λαϊκό κίνημα, πρωτοπόρο στέλεχος της ΚΟ Πειραιά, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και Πρόεδρος της Παμπειραϊκής Επιτροπής Ειρήνης Πειραιά, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ και 100 ευρώ οι σύντροφοί του, μέσω της ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ, αγωνιστών του ΔΣΕ, ο αδελφός τους Αντώνιος Νικολάου από τη Θίσβη Θηβών Βοιωτίας, προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας.

***

ΦΩΤΟ

Το 2012 «έφυγε» από κοντά μας, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, από το Λεοντάρι Καρδίτσας. Από τα νεανικά του χρόνια συμμετείχε στους αγώνες του λαού από τις γραμμές του ΚΚΕ. Νεαρός ακόμα έλαβε μέρος στους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης. Μετά την αποχώρηση των Γερμανών κατακτητών και την εγκαθίδρυση του αντιδραστικού, αντιλαϊκού κράτους που ακολούθησε τη συμφωνία της Βάρκιζας βρέθηκε στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ). Το 1967 η δικτατορία των συνταγματαρχών και πάλι τον εξόρισε.

Υπήρξε πιστός, σταθερός μαχητής του ΚΚΕ. Διακρίθηκε για το ήθος του, την τιμιότητά του και απολάμβανε τον σεβασμό από το σύνολο της κοινωνίας.

ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Στην μνήμη του, η γυναίκα του Ευγενία και τα παιδιά του, προσφέρουν 50 ευρώ στην ΤΕ Υπαίθρου Καρδίτσας για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΦΩΤΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης προσφέρουμε το ποσόν των 100 (εκατό) ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών.

Θανάσης και Βασίλης Καραμπέτσος

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος απουσίας από κοντά μας του αγαπημένου μας αγωνιστή ΣΤΑΘΗ ΤΕΤΡΑΔΗ. Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα, και παππού προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ η σύζυγος του Βασιλική Τετράδη και η οικογένεια του γιου του, Γιάννη Τετράδη, μέσω ΚΟΒ Νότιας Πόλης Ζακύνθου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΗΡΩΣ) ΑΔΑΜ, που μας «άφησε» πρόσφατα, αντί στεφάνου προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Πρέβεζας του ΚΚΕ.

Η ξαδέρφη της Μαρία Σουρτζή

  • Στη μνήμη της αδερφής μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΗΡΩΣ) ΑΔΑΜ που απεβίωσε στις 14/01/2017 προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Πρέβεζας του ΚΚΕ.

Κωνσταντίνος Αδάμ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας μητέρας, αδελφής,γιαγιάς και θείας ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΣ, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης.

Γεννήθηκε το 1938 στο χωριό της Δυτικής Μακεδονίας - Κορυφή Βοΐου Κοζάνης. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, έζησε τα δεινά του πολέμου και τις διώξεις της οικογένειάς της, λόγω της ιδεολογίας του πατέρα της Ζιώτα Αθανάσιου. Σε ηλικία οκτώ ετών μαζί με την μητέρα της Ζιώτα Αναστασία και την δωδεκάχρονη αδελφή της Κόλλια Ελευθερία, κατόρθωσε μέσα από μάχες να περάσει στις γειτονικές χώρες. Εζησε για 28 χρόνια ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου συνάντησε την οικογένειά της που τους είχε χωρίσει ο πόλεμος. Σπούδασε και αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Τασκένδης.

ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Επαναπατρίσθηκε το 1975 μαζί με τον αγωνιστή σύζυγό της Ιωαννίδη Αριστείδη και εγκαταστάθηκαν με τα τρία τους παιδιά στην Κοζάνη, όπου διετέλεσε ενεργό μέλος της Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης. Συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του Κόμματος και, ως μαχητικό στέλεχος, ξεχώριζε για το ήθος και την πίστη της στα ιδανικά του Κόμματος που υπηρετούσε με θέρμη.

Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Τα παιδιά της, η αδελφή, τα εγγόνια και ανίψια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΘΑΝΑΗΛΕΑ, συντρόφου και αγωνιστή σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, για τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Γαλατσίου.

Η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Σταυρούλα και Γρηγόρης

***

ΦΩΤΟ

Ο Νώντας Μαυροκέφαλος με τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το θάνατο του πατέρα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ (Γκούμα) πιστού οπαδού του ΚΚΕ προσέφερε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιθάκης.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και του αδελφού μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και των θείων μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γ. Χαλκίδη Αμπελοκήπων.

Μαίρη Μουρατίδου Θεοδωρίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΜΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από την ίδρυσή του, στη μνήμη της γιαγιάς μου ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1927, με 9 χρόνια στις φυλακές Λάρισας και Αβέρωφ και στη μνήμη του πατέρα μου ΜΙΧΑΛΗ ΔΙΓΑΛΑΚΗ (φωτ.), μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ Α. Γαλατσίου, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ελένη Διγαλάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πολιτικού επιτρόπου με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη της ηρωικής 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στη Ρούμελη με διοικητή τον καπετάν Διαμαντή, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

ΜΠΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΜΠΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Η σύζυγος Παρθένα Υφαντή, τα παιδιά και τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Φλεβάρη 2017 έκλεισαν 73 χρόνια από την άδικη εκτέλεση του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΕΑΔΗ (φωτ.) από τους Κρίτωνα και Αθηνόδωρα. Ηταν στέλεχος του Κόμματος, επαναστάτης, καπετάνιος των αντάρτικων τμημάτων του ΕΛΑΣ το 1943 - 1944 στον Εβρο. Διοικητής με οργανωτικές και επιτελικές ικανότητες, οργανωτής και εμψυχωτής του αντάρτικου κινήματος στον Εβρο. Πρόσφερε πολλά στο ΚΚΕ και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή της άδικης εκτέλεσής του. Με το χέρι ψηλά και μαζί με την μπαταριά φώναξε «Ζήτω το Κόμμα μου».

Στη μνήμη του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΕΑΔΗ, της μάνας μου ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, της γυναίκας μου ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, του αδερφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Χαράλαμπος Καλαϊτζής, Πολίχνη Θεσσαλονίκης

***

Μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από την Ευκαρπία, τα Μετέωρα και την Πολίχνη προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ που δεν είναι πια κοντά μας.

***

Στη μνήμη του παππού του ΖΗΤΙΡΙΔΗ ΙΩΣΗΦ μαχητή του ΔΣΕ, που έπεσε σε μάχη το 1947, ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης προσφέρει 170 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/1/2017 στην πόλη Σόφια (Βουλγαρία) σε ηλικία 94 χρόνων έπαψε να χτυπά η καρδιά του μεγάλου πατριώτη και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗ. Ο Λάκης γεννήθηκε στο χωριό Κορνοφωλιά Σουφλίου, στον Εβρο. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο και εργάστηκε ως μαθητευόμενος εργάτης στην Ηλεκτρική Σουφλίου. Σε ηλικία 16 ετών άρχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μηχανικών του «Ευκλείδη» στη Θεσσαλονίκη.

Στα χρόνια της τριπλής φασιστικής κατοχής της χώρας μας (1941 - 1944), αρχικά ως ΕΠΟΝίτης και αργότερα ως μέλος του ΚΚΕ συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και στις μάχες για την απελευθέρωση του Σουφλίου και του Διδυμοτείχου. Κυνηγημένος από τη μεταπολεμική κυβέρνηση για την αντιστασιακή του δράση συνέχισε τον αγώνα στο Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας ως πολιτικός επίτροπος λόχου της 7ης μεραρχίας Μακεδονίας - Θράκης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΗΛΕΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΗΛΕΑΣ
Μετά το τέλος του Εμφυλίου πέρασε στη Βουλγαρία, όπου εργάστηκε στο εργοστάσιο Ατμομηχανών, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Ανώτατη Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών Σόφιας. Από το 1969 μέχρι την συνταξιοδότησή του, το 1983, πρόσφερε τις δυνάμεις του ως Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος στην Οργάνωση των Ελλήνων Πολιτικών Προσφύγων (ΔΟΜΕ) στη Σόφια Βουλγαρίας.

Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του κομμουνισμού. Παρ' όλη τη μεγάλη του αγάπη για το χωριό του και την πατρίδα του, η μοίρα του ήταν να αφήσει την τελευταία του πνοή μακριά, στην ξενιτιά.

Στη μνήμη του αξέχαστού μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗ και προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, τα παιδιά, εγγόνια και ανίψια προσφέρουμε 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΣΙΟΥΔΗ ΘΩΜΑ από το Ποδοχώρι Καβάλας, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης.

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του Χρήστου Κόφφα, προσφέρει 50 ευρώ στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας.

  • Σύντροφοι και φίλοι από το χώρο της Υγείας, στη μνήμη του συντρόφου μας, ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, διαθέτουμε το μικρό σε σχέση με το δικό του ανάστημα ποσό των 500 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, στο οποίο είχε αφιερώσει τη ζωή του ολόκληρη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ
Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας σύντροφε. Θα μας λείψει το καθαρό σου βλέμμα, η γενναιοδωρία σου αλλά και η γνωστή σου αυστηρότητα.

Πιο αυστηρός πρώτα από όλα ήσουν με τον εαυτό σου, γιατί όπως έλεγες, ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά.

Ψηλά θα τον κρατήσουμε να είσαι σίγουρος, αλλά να ξέρεις πως θα συνεχίσουμε να σου βάζουμε καθήκοντα. Θα συνεχίσεις να μας συμβουλεύεις, να ρωτάς για τις οικογένειές μας, με εκείνη την πονηρή, γεμάτη με αγάπη ματιά σου.

Θα συνεχίσεις να είσαι στο μυαλό και στις καρδιές μας το παράδειγμα του Κομμουνιστή που θέλουμε να γίνουμε.

***

ΦΩΤΟ 2

Η Καίτη Λύκου - Τόλιου στη μνήμη του αδερφού της ΚΩΣΤΑ ΛΥΚΟΥ (φωτ.), του θείου της ΦΙΛΙΠΠΑ ΝΕΝΔΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), του συζύγου της ΘΕΟΛΟΓΗ ΤΟΛΙΟΥ και του συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, προσφέρει στο κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του συντρόφου μας ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ που αναπάντεχα «έφυγε» από τη ζωή, αλλά και του αγαπημένου συντρόφου και συναγωνιστή ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΑΡΑ, των οποίων η αγωνιστική και επαναστατικά αταλάντευτη στάση τους και το παράδειγμα τους ως κομμουνιστών αποτέλεσε πυξίδα στη ζωή μας μέσω της ΚΟ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης προσφέρουμε 70 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γραβαλάς Σωκράτης και Ελευθερία και τα παιδιά τους Γιώργος και Ευδοξία


ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΓΚΟΥΜΑΣ)
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΓΚΟΥΜΑΣ)

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΕΑΔΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΕΑΔΗΣ

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Τετράδης Ευστάθιος
Τετράδης Ευστάθιος

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Motion Team

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΗΡΩ) ΑΔΑΜ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΗΡΩ) ΑΔΑΜ

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ