Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Επιβλητική πρόκριση στην Αγκυρα

Ο,τι δεν κατάφερε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) το έκανε και με το παραπάνω ο Ολυμπιακός χτες στην Αγκυρα, επικρατώντας της Οσμανλισπόρ με 3-0 στη ρεβάνς για τη φάση των «32» του Εuropa League και παίρνοντας σπουδαία πρόκριση στους «16». Η ελληνική ομάδα θα μάθει τον αντίπαλό της στη σημερινή κλήρωση της UEFA.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, που είχαν μόλις μία αξιόλογη ευκαιρία η καθεμιά (40` Εν Ντιαγέ - 42` Φιγκέιρας), ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος στην επανάληψη, πίεσε περισσότερο επιθετικά και κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Ανσαριφάντ (2 γκολ) να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Αρχικά ο Ιρανός άνοιξε το σκορ με το «καλημέρα» του β' μέρους (47`), ενώ στο 70` ο Ελιουνούσι έγραψε το 2-0, βάζοντας την υπόθεση πρόκριση σε γερές βάσεις. Την οριστικοποίησε ο Ανσαριφάντ με το δεύτερο γκολ του στο 86`. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο τελευταίο 20λεπτο, έχοντας μια αξιόλογη ευκαιρία με τον Ουεμπό, που έσωσε ο Λεάλι για τον Ολυμπιακό.

Οσμανλισπόρ: Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66` Μπαγίρ), Εν Ντιαγέ, Τσαγκιράν (74` Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75` Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μάρτινς (66` Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86` Ρομαό), Ελιουνούσι (81` Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ