Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
Τηλεόραση
Αφιέρωμα σε τρεις μεγάλους...

Τρία αφιερώματα για τρεις σπουδαίους Ελληνες πρωταγωνιστές οι οποίοι αν και δε ζουν πια ανάμεσά μας βρίσκονται πάντα μέσα στην καρδιά μας, αφού άφησαν πίσω τους ανεκτίμητο έργο, κάνει η ΝΕΤ. Ο Μάνος Κατράκης, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Ελλη Λαμπέτη είναι τα τρία αστέρια που θα λάμπουν για πάντα.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Ντίνο Ηλιόπουλο, το μεγάλο δανδή του ελληνικού θεάτρου, ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες βυθίζοντάς μας όλους στη θλίψη. Μέσα από την εκπομπή «Τα αστέρια λάμπουν για πάντα» που προβάλλεται το Σάββατο στις 00.15, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τη ζωή και το έργο του σπουδαίου ηθοποιού, μέσα από μαρτυρίες συνεργατών του, αλλά και αποσπάσματα από το έργο του.

Δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Μάνου Κατράκη, με το μοναδικό παράστημα και την ανυπέρβλητη φωνή, του ηθοποιού που υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη του Εθνικού Θεάτρου το 1932. Στον εξαίρετο πρωταγωνιστή και αγωνιστή είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Μονόγραμμα» που θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 16.00, με αφορμή την επέτειο από το θάνατό του.

Δεκαοκτώ χρόνια χωρίς την Ελλη Λαμπέτη, χωρίς το «κορίτσι με τα μαύρα» και αυτό είναι ο λόγος για το τρίτο αφιέρωμα αυτής της βδομάδας που θα προβληθεί στο πλαίσιο της εκπομπής «Παρασκήνιο» τη Δευτέρα στις 16.30. Μια γυναίκα - θρύλος, μια ηθοποιός - μύθος, η οποία θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν ποτέ από την ελληνική σκηνή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ