Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1-1
Δυσκόλεψε το έργο του

Στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League για τον Ολυμπιακό, που χτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε στο 1-1 με τη Μπεσίκτας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του θεσμού. Αποτέλεσμα που δίνει σαφές προβάδισμα στην τουρκική ομάδα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού, με την ελληνική ομάδα να έχει δύσκολο έργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτερα ψυχολογικά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (3 ήττες), έπαιξαν έξυπνα στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν, ενώ στο β' μέρος άντεξε την πίεση των φιλοξενουμένων και απέφυγε τα χειρότερα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλό τέμπο για τις δυο ομάδες όσον αφορά το θέαμα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 35' με τον ξεχασμένο επί Μπέντο, Καμπιάσο, όταν σκόραρε με κεφαλιά έπειτα απο σέντρα του Ανσαριφάρντ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε, με τη Μπεσίκτας αρχικά να ισοφαρίζει με τον Αμπουμπακάρ στο 53', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Λεάλι, ενώ στη συνέχεια κυριάρχησε στο παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για κάτι παραπάνω. Σημαντικότερες εξ αυτών ήταν η διπλή με τους Κουαρέσμα - Μπάμπελ στο 57', του Τόσιτς στο 69' και του Τόσουν στο 86', ωστόσο πότε η τύχη, πότε ο Λεάλι που εξιλεώθηκε για το λάθος του, εμπόδισαν την τουρκική ομάδα να πάρει «κεφάλι» στο σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία (64' Ντα Κόστα), Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70' Μάρτινς), Φορτούνης (74' Μαρίν), Μανθάτης, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκοκχάν, Τόσιτς, Μαρσέλο, Αντριάνο, Χάτσινσον, Τολγκάι Αρσλάν (46' Εζιακούπ), Ταλίσκα (90+3' Ινλέρ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ (82' Τοσούν).


Στο 1-1 έμεινε χτες ο Ολυμπιακός με την Μπεσίκτας δυσκολεύοντας τον στόχο της πρόκρισης στο Europa League

Eurokinissi

Στο 1-1 έμεινε χτες ο Ολυμπιακός με την Μπεσίκτας δυσκολεύοντας τον στόχο της πρόκρισης στο Europa League

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ