Τετάρτη 15 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση συνταξιούχων στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου οργάνωσαν προχτές οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, οι οποίοι στις παρεμβάσεις τους επισήμαναν την ανάγκη συσπείρωσης όλων των συνταξιούχων σε κοινό αγώνα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Η σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί. Δεν πρόκειται να την αποδεχτούμε, δεν πρόκειται να την νομιμοποιήσουμε στη συνείδησή μας, δεν πρόκειται να υποστείλουμε τις σημαίες του αγώνα, μέχρι να την καταργήσουμε».

Στις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας αναφέρθηκαν στις συνέπειες που έχει στους συνταξιούχους η έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη μαζικοποίησης του αγωνιστικού κινήματος των συνταξιούχων στο νομό.

Οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα παρεμβάσεις για σειρά προβλημάτων, όπως για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, του ΠΕΔΥ Βόλου, των Κέντρων Υγείας του νομού κ.ά.

  • Σε κινητοποίηση αύριο, Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 310), καλούν ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ