Πέμπτη 16 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με πίστη για την πρόκριση

Με την ευκαιρία για νίκη του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχει περάσει ανεκμετάλλευτη, δυσκολεύοντας αρκετά το έργο του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Μπεσίκτας (20.00 Cosmote Sports 2) στην Κωνσταντινούπολη, στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» στο Europa League. Με το 1-1 του πρώτου αγώνα να δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στην τουρκική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν τα σε βάρος τους προγνωστικά. Σημειωτέον, εκτός της νίκης η ελληνική ομάδα προκρίνεται και σε οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο από 1-1. Με σαφώς μεγαλύτερη ηρεμία, μετά από την επικράτηση σε βάρος του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα, που τερμάτισε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, στους «ερυθρόλευκους» δεν κρύβονται οι στόχοι για απόψε. Οπως τόνισε και ο υπηρεσιακός τεχνικός Βασίλης Βούζας, η νίκη που δεν ήρθε στο πρώτο παιχνίδι παραμένει αντικειμενικός σκοπός και για την αποψινή αναμέτρηση, έστω και αν τα πράγματα φαντάζουν πλέον πιο δύσκολα. Για τον ίδιο, οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για πρόκριση, δίνοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Οπως τόνισε, το παιχνίδι δεν θα έχει και μεγάλες διαφορές από το προηγούμενο στο Φάληρο, αφού πλέον οι δυο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, και γι' αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε πως η προσοχή στην άμυνα προκειμένου να σταματήσουν την ταχύτητα των αντιπάλων είναι βασικός τομέας όπου θα εστιαστούν τα πλάνα για τον αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό μετά και την ένταξη του Σεμπά στην αποστολή για το παιχνίδι, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Μπεσίκτας υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του είναι να ολοκληρώσει επιτυχημένα ό,τι ξεκίνησε πριν από μια βδομάδα. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του, όμως η νίκη είναι αυτοσκοπός.

Τα άλλα παιχνίδια

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Εuropa League διεκδικεί απόψε ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τη Μπεσίκτας

Eurokinissi

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Εuropa League διεκδικεί απόψε ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τη Μπεσίκτας
Το γερμανικό ντέρμπι της Γλάντμπαχ με τη Σάλκε (22.05 Cosmotes Sports 7), με τους ανοιχτούς λογαριασμούς από τον πρώτο αγώνα (1-1), και η προσπάθεια της Ρόμα να ανατρέψει το σε βάρος της 4-2 απέναντι στη Λιόν (22.05 Cosmote Sports 5) ξεχωρίζουν στο υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα. Τα άλλα παιχνίδια: 20.00: Κράσνονταρ - Θέλτα (Cosmote Sports 8), Γκενκ - Γάνδη (Cosmote Sports 3). 22.05: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ροστόφ (Cosmote Sports 4), Αντερλεχτ - ΑΠΟΕΛ (Cosmote Sports 3), Αγιαξ - Κοπεγχάγη (Cosmote Sports 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ