Κυριακή 19 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

* Ολοκληρώνεται σήμερα το 39ο Πρωτάθλημα Γυναικών που ξεκίνησε το Σάββατο 10 Μάρτη. Μετά τον 5ο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται οι Κ. Παυλίδου και Σ. Τσολακίδου με 4,5 β., ακολουθεί η Χ. Μαρκαντωνάκη με 4 β., η Ε. Μάκκα με 3,5 β. και η Δ. Σερεφίδου με 3 β. Θα επανέλθουμε αναλυτικά την επόμενη Κυριακή.

* Κενή μέρα σήμερα για τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ. Μετά τον 8ο γύρο στον ΠΟΑ στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΑΟ Πεύκης και ακολουθούν η Σκακ. Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής και ο ΣΟ Κορυδαλλού. Στη Β' Εθνική προηγούνται ο ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου» και ο Πανελλήνιος ΓΣ, ενώ στη Γ' Εθνική ο ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας, ο ΑΣΟ Πετρούπολης Δίας και ο ΦΟ Ελληνικού. Στα μπαράζ ανόδου της Α' Τοπικής επικράτησαν οι ΣΟ Περιστερίου και ΑΚ Ζωγράφου, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους την επόμενη Κυριακή για την ανάδειξη του νικητή της κατηγορίας.

* Ανακοίνωση - διαμαρτυρία για την επιβολή παραβόλου στα Τελικά μαθητικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ εξέδωσε η Ενωση Γονέων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών.

* Στις Σέρρες πραγματοποιήθηκαν τα μαθητικά Πρωταθλήματα της ΕΣΣΑΜΘ με τη συμμετοχή περίπου 360 παιδιών. Ανάμεσα σε αυτούς που προκρίθηκαν, βρίσκονται 9 παίκτες και μια ομάδα από το Νομό Εβρου. Πρωταθλητές στις τάξεις τους αναδείχτηκαν οι Γ. Γκόγκολας (Α' Δημοτικού) και Ν. Κούτλας (Ε' Δημοτικού), ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν οι Ορ. Μπλίτσας (Β' Γυμνασίου), Σ. Δημάκης (Ε' Δημοτικού), Αρτ. Μπλίτσα (Δ' Δημοτικού) και στην 3η ο Αθ. Βαλσαμίδης (Α' Γυμνασίου).

* Πρεμιέρα κάνει σήμερα στη χώρα μας το ντοκιμαντέρ «Μάγκνους». Η ταινία ακολουθεί την ασυνήθιστα γρήγορη πορεία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μ. Κάρλσεν, προς την κορυφή, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον ιδιαίτερο κόσμο του σκακιού και ταυτόχρονα να παρακολουθήσει την ωρίμανση μιας σύγχρονης ιδιοφυΐας. Θα ακολουθήσει κουίζ σκακιστικών προβλημάτων σε συνεργασία με το ΣΟ Παγκρατίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ