Σάββατο 18 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Συλλαλητήριο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 21/3, στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, προετοιμάζουν οι συμβασιούχοι των δήμων της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων δήμων της Βόρειας Ελλάδας.

Οι συμβασιούχοι παλεύουν για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, για να φύγουν οι ιδιώτες από την καθαριότητα των δήμων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, ενώ παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της χρονιάς, καθώς, παρά την τροπολογία που ψηφίστηκε και υποτίθεται ότι θα έλυνε το πρόβλημα της πληρωμής τους, έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ κυβέρνησης, Ελεγκτικού Συνεδρίου και δημάρχων.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, ενώ παράλληλα παίρνουν μέρος σε συσκέψεις εργαζομένων σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, με αντικείμενο τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο και το συντονισμό του αγώνα. Με ανακοίνωσή του, εξάλλου, ο Σύλλογος καλεί όλους τους εργαζόμενους των δήμων, ανεξάρτητα από σχέση εργασίας να συμμετάσχουν καθολικά στο συλλαλητήριο.

Απόφαση συμμετοχής έχουν πάρει ήδη οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δήμου Σιθωνίας και του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ