Πέμπτη 30 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΜΕΝ
Καταγγέλλει τη στάση της διοίκησης της ΑΕΝ Ασπροπύργου

Τη διοίκηση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπροπύργου καταδικάζει η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) για τη στάση που απέτρεψε την εκδήλωση του Σπουδαστικού Συλλόγου της ΑΕΝ ενάντια στα ναρκωτικά με ομιλητή τον Γραμματέα του ΕΣΥΝ, που ήταν προγραμματισμένη για προχτές Τρίτη.

Η ΠΕΜΕΝ σημειώνει: «Ο Σπουδαστικός Σύλλογος εγγράφως είχε ενημερώσει για την εκδήλωση τις υπηρεσίες του ΥΝΑ, τον Διοικητή και τους Διευθυντές της σχολής, ενώ είχε και την έγκριση του Συμβουλίου της σχολής σε συνεδρίασή του στις 23-3-2017.

Στην γραμματεία της σχολής είχε κατατεθεί έγγραφο και από το ΕΣΥΝ, το οποίο "εξαφανίστηκε" λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να το επικαλεστεί ο Διοικητής εμποδίζοντας την έναρξη της εκδήλωσης. Σχεδόν 1 ώρα μετά, "εμφανίστηκε" το έγγραφο και ενώ είχαν με την στάση τους διαλύσει την εκδήλωση.

Αποτελεί πρόκληση, πρωτοβουλίες ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών να αντιμετωπίζονται υπονομευτικά από κυβερνητικούς παράγοντες.

Ο Σπουδαστικός Σύλλογος προγραμματίζει την εκδήλωση για την Τρίτη 4 Απρίλη και απαιτούμε από τις υπηρεσίες του ΥΝΑ να λάβουν όλα τα μέτρα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ