Σάββατο 8 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Κομβικές κόντρες σε Λαύριο και Χαλκίδα

Η δοκιμασία του Αρη στο Λαύριο και η κομβική για τα δρώμενα της ουράς αναμέτρηση στην Κύμη μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Απόλλωνα Πάτρας είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στην 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης, που από την προηγούμενη αγωνιστική απέκτησαν προβάδισμα στην κόντρα για την κατάκτηση της 4ης θέσης, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του αξιόμαχου Λαυρίου που θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για είσοδο στην οκτάδα και συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο έτερος βασικός διεκδικητής για την είσοδο στην τετράδα ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Κόροιβο θέλοντας τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του συμπολίτη του. Από την άλλη, η ομάδα της Αμαλιάδας θα επιδιώξει να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση της Κύμης με τον Απόλλωνα Πάτρας θεωρείται κρίσιμη για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, με τον νικητή να κάνει βήμα παραμονής και τον ηττημένο να δυσχεραίνει τη θέση του.

Αποστολές εκτός έδρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τους συγκάτοικους στην κορυφή της βαθμολογίας, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν) αφού θα αγωνιστούν σε Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα και Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ (17.00): ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (ΟΤΕ Sports 4), Kύμη - Απόλλων Πάτρας (Νovasports 1), Aρης - Λαύριο (Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό), ΠΑΟΚ - Κόροιβος (Νοvasports 2 λ/λ), Τρίκαλα - Δόξα Λευκάδας (Novasports 2 λ/λ). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός (17.00 Νovasports 3), Προμηθέας Πατρών - Ολυμπιακός (19.00 Νοvasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ