Τρίτη 11 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Θετικό αντίκτυπο είχαν οι πρωτοβουλίες ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Με μεγάλη απήχηση σε όλους τους σπουδαστές της σχολής έγινε την περασμένη Τρίτη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου (ΑΕΝ) η εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σπουδαστών της σχολής, με ομιλήτρια τη Σοφία Σκλαβενίτη, μέλος του ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ενώ είχε προηγηθεί και αθλητικό τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά.

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι ο θετικός αντίκτυπος που είχε η εκδήλωση «αποτελεί απάντηση στην προσπάθεια που έγινε την περασμένη βδομάδα από μεριάς της διοίκησης της σχολής να μπει εμπόδιο στην πραγματοποίησή της».

Στη συζήτηση αναλύθηκαν οι έννοιες της εξάρτησης και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αποκαλύφθηκε ο χαρακτήρας των ναρκωτικών ως όπλου στα χέρια του συστήματος για να χειραγωγεί και να υποτάσσει νεανικές συνειδήσεις, και εξηγήθηκε πως είναι αβάσιμος και ο διαχωρισμός των ναρκωτικών σε σκληρά και μαλακά, καθώς η ίδια αιτία οδηγεί σε αυτά. Τέλος, τονίστηκε η σημασία της πρόληψης και η πρόταση μιας τελείως διαφορετικής στάσης ζωής με ενδιαφέροντα, στόχους, αξιοπρέπεια, που δεν θα έχει ανάγκη από κανενός είδους εξάρτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ