Κυριακή 23 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

* «Εφυγε» από τη ζωή στις 14 Απρίλη ο πρόεδρος του ΠΣ Σπάρτης, Δημήτρης Πετσετίδης, σε ηλικία 77 ετών. Ανθρωπος πολυάσχολος, μαθηματικός, διηγηματογράφος, σκιτσογράφος, με τεράστια προσφορά στη σκακιστική ζωή, όχι μόνο της Σπάρτης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Οι συντάκτες της στήλης εκφράζουν στην οικογένεια τα θερμά τους συλλυπητήρια.

* Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στη Ρίγα της Λετονίας. Μετά τον 7ο γύρο προηγούνται με 5,5 β. οι N. Dzagnidze, Al. Goryachkina, El. Danielian και D. Pustovoitova. Πολύ καλή η εμφάνιση της Σ. Τσολακίδου με 4,5 β.

* Ολοκληρώθηκε χτες το πολύ ισχυρό «Γκρένκε Κλάσσικ» με τη συμμετοχή 8 κορυφαίων παικτών. Εξαιρετική η εμφάνιση της Χου Γιφάν με νίκη επί του Φ. Καρουάνα και ισοπαλία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μ. Κάρλσεν. Θα επανέλθουμε αναλυτικά την επόμενη βδομάδα.

* Οι συζητήσεις για τις πανελλήνιες διοργανώσεις συνεχίζονται. Γονείς και συνοδοί παικτών που συμμετείχαν στα μαθητικά στο Λουτράκι μιλούν για κακή διατροφή, δυσκολία στις μετακινήσεις, έλλειψη χώρου αναμονής. Πάντως, η παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινού στην τελετή λήξης επιβεβαιώνει την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε μια διοργάνωση που προβλέπει υποχρεωτική διαμονή για τους συμμετέχοντες, με την ΕΣΟ να εισπράττει μέρος των εσόδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ