Κυριακή 23 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ξημερώματα της 29/3/17 ο σταθερός και ακούραστος αγωνιστής, ο σεμνός και αφιλοκερδής σύντροφος Γιάννης «έφυγε» αφήνοντας παρακαταθήκη για όλους μας την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια που τον διέκριναν σε όλη του τη βασανισμένη ζωή.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ηλεκτρενέργειας, για ενίσχυση, στο τιμημένο ΚΚΕ, το ποσό των 1.000 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ γεννήθηκε στις 14/9/1921 και απεβίωσε στις 18/3/2017 στο Σίδνεϊ Αυστραλίας. Καταγόταν από την Αμαλιάδα. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ και στο ηρωικό ΚΚΕ. Εξορίστηκε στη Μακρόνησο το 1948 - 1949. Εμεινε πιστός και ασυμβίβαστος στην ιδεολογία του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και προπάππου προσφέρουμε 500 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Οικογένεια Γεωργίου Θλιβέρη

Σίδνεϊ Αυστραλίας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αλησμόνητου συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικού επιτρόπου της διμοιρίας ανιχνευτών στον Πάρνωνα.

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που παρέμεινε πιστός και αταλάντευτος έως το τέλος της ζωής του, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας, 100 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, που με σεμνότητα και περηφάνια υπερασπίστηκε την υπόθεση της εργατικής τάξης και του λαού, προσφέρω για την ονομαστική του εορτή 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Η σύζυγός του Κατίνα Μιχαλοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 17/2/2017 «έφυγε» από κοντά μου ο αγαπημένος σύντροφος της ζωής μου ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ. Μεγάλος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Πιστός στο ΚΚΕ από τα 17 του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του. Προσφέρω στη μνήμη του 50 ευρώ, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Βύρωνα του ΚΚΕ, στον «Ριζοσπάστη», που καθημερινά μέχρι την τελευταία του μέρα ήταν πάντα η παρέα του.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ
Η σύζυγος και σύντροφός του Φωφώ Δερμάνη

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 8 χρόνια, στις 20 Απρίλη, «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του, η σύζυγός του Σοφία και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ που πίστευε και νοιαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή και συντρόφου μου ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μαρία Κολοζώφ

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Μάρτη 2017 «έφυγε» πλήρης ημερών ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ. Στη μνήμη του τα παιδιά του, αντί για 40ήμερο μνημόσυνο, προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ κέντρου Ηλιούπολης 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ.

Αννούλα μου, αντί για λουλούδια, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ που παλεύει μια ζωή για όλους μας, μέσω ΚΟΒ Αχαρνών Αθήνας.

Χ. Φ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, η γυναίκα του, τα παιδιά του και το εγγόνι του προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Ο Α. Κ., αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αταλάντευτος κομμουνιστής, πιστός στα οράματα και τα ιδανικά του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» στη μνήμη των συντρόφων ΣΤΑΛΙΝ, ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΟΥΛΑ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των θείων μου ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΣΙΔΗ (Μαυρομάτη), που μαχόμενοι στις τάξεις του ΔΣΕ δώσανε τη ζωή τους για τον πιο δίκαιο σκοπό, το σοσιαλισμό, και στη μνήμη του παππού μου ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και του θείου μου ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (φωτ.), μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, συντρόφων πιστών στο Κόμμα και την υπόθεση της εργατικής τάξης μέχρι το τέλος, προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ
***

«Εφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ, σε ηλικία 88 χρόνων. Δήλωνε πάντα «παρών» σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα καλέσματα του Κόμματος. Μέχρι το τέλος της ζωής του είχε συντροφιά του τον «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του ο σ. Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ στο Κόμμα του, μέσω ΚΟΒ Μίκρας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, σύντροφοι από την Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου Θεσσαλονίκης προσφέρουν, μέσω ΤΕ, 240 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Για τη γυναίκα μου, ΧΡΥΣΟΥΛΑ, που πέθανε στις 28 Μάρτη 2017 ο σύζυγός της, Γαβριηλίδης Μενέλαος, και τα παιδιά μας στέλνουμε για το τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ στη μνήμη της και προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αλησμόνητου συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

Βάγια Σπανού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΟΥ, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας πριν από δύο χρόνια, στις 25 Απρίλη 2015, αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά μας, προσφέρουμε 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ξανθή Κυρίου

Οικογένεια Γιώργου Διαμαντόπουλου

Γιάννα - Κώστας - Δέσποινα Πανταζή


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΟΥ

Γιώργος Νταουλάς
Γιώργος Νταουλάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Motion Team

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ