Σάββατο 22 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Για την απροσδόκητη απώλεια του Βαγγέλη Κορφιάτη

Τον μάχιμο εκπαιδευτικό και πρωτοπόρο αγωνιστή Βαγγέλη Κορφιάτη που «έφυγε» πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή αποχαιρετά η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο συναγωνιστής Βαγγέλης ως μάχιμος εκπαιδευτικός και πρωτοπόρος αγωνιστής υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και των μαθητών, μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Ηταν επικεφαλής και εκλεγμένος τα τελευταία χρόνια με το ψηφοδέλτιο της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών" στο Διοικητικό Συμβούλιο της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Θριασίου - Μεγαρίδας - Ειδυλλίας). Εδωσε το "παρών" σε όλες τις μάχες, δίνοντας το παράδειγμα σε συναδέλφους, γονιούς και μαθητές. Ηταν σεμνός δάσκαλος, διαπρεπής επιστήμονας, αγαπητός στους μαθητές του μέσα και έξω από την τάξη.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Ο πρόωρος χαμός του αφήνει τεράστιο κενό σε όλους μας. Οι σύντροφοι και συναγωνιστές σου στο ΠΑΜΕ, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε, με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα τον αγώνα για μιαν άλλη Παιδεία σε μιαν άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει το ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ