Σάββατο 29 Απρίλη 2017 - Κυριακή 30 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 10.30 π.μ., στη Ζαρκαδόπετρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 7 στελέχη του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ Σίμος Κερασίδης (Χρυσαφόπουλος), Ζήσης Ζησιάδης (Τερπόφσκι), Γιώργος Μέτζας, Νίκος Κουτσαντώνης, Βασίλης Τερζόπουλος, Παναγιώτης Τριανταφύλλου και Μιχάλης Γουλιαράς - Μπινούκας, που δολοφονήθηκαν από τους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών τον Απρίλη του 1943, διοργανώνει η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τσελαπτσής, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Λεωφορεία για την εκδήλωση θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ. από την πλατεία της Κοζάνης.

-- Στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το Κάστρο του Υμηττού από τις Οργανώσεις Υμηττού - Δάφνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και το Παράρτημα Υμηττού - Δάφνης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Στις 10.30 π.μ. θα γίνει προσυγκέντρωση στην πλατεία Υμηττού και θα ακολουθήσει πορεία προς το «Κάστρο». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Σύντομους χαιρετισμούς από την ΚΝΕ και το Παράρτημα Υμηττού - Δάφνης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Ομιλία από τον Κώστα Γιαννόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και θεατρικό δρώμενο.

-- Στις 12.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας Αττικής καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα των γραφείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Αραπάκη 69), με θέμα «Η στάση των εργαζομένων στις θυσίες δίχως τέλος που μας επιβάλλουν». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Αριστοτέλη Χαλκιδικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στον Εκθεσιακό Χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού, με θέμα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017, με τους εργαζομένους όλων των χωρών, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση - πολέμους - προσφυγιά».

-- Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου, η ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου Ικαρίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη μεγάλη απεργία και τα γεγονότα του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη. Θα προβληθεί οπτικοποιημένη απόδοση του έργου του Θέμου Κορνάρου «Ο Μάης του '36 - Οι αγώνες του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ